Al in de negentiende eeuw gaven boeren hun knechten in december een kerstpakket als blijk van waardering, meestal een mand met eten en drinken. Tegenwoordig zijn de meeste foodpakketten themagericht en bevatten ze – naast eten – ook een heus cadeau. Met welke themapakketten verwennen Nederlandse werkgevers hun medewerkers anno 2017? Kerstpakketten.nl, de grootste online leverancier, zocht het voor je uit.


Scandinavisch design

Met stip op één staan producten in Scandinavische stijl. Deze stijl kenmerkt zich door een ingetogen vormgeving en een mix van natuurlijke materialen met kleurrijke aspecten. Warme dekentjes, woonaccessoires van eerlijk hout, buitenkacheltjes; Nederland is er dol op.

Ice en fire: de winterbarbecue

Barbecueën en winter worden meestal niet in één adem genoemd. Toch bevat een aanzienlijk deel van de pakketten die Kerstpakketten.nl verkoopt barbecues of barbecuebenodigdheden. Feestelijke sausjes, marshmallows, speciaalbiertjes en een bijpassende koeltas maken het geheel compleet.

Goede voornemens

Zie je je medewerkers graag gezond het nieuwe jaar in gaan? Kies dan voor een kerstpakket waar het thema gezondheid vanaf spat. Inclusief smoothiemaker, infuser of saladeschaal. Verder zijn vers fruit, noten, biologische sapjes, thee en zelfs flessen water populair.

Relaxing

Over goede voornemens gesproken, ‘minder stress’ is er ook zo een. Vandaar dat veel werkgevers hun teamleden verrassen met een handig mee te nemen en comfortabele SeatZac. Even met lucht vullen en voilà, je kunt chillen waar je maar wilt. Ook andere relaxproducten zoals kaarsen, wijn en multifunctionele poefen zien we dit jaar weer veelvuldig terug.

Bedankt!

‘Zeg het met een kerstpakket’ is in 2017 helemaal van toepassing. Zo is de BEDANKT-lijn van Kerstpakketten.nl razend populair. Op de verpakking van elk product staat een letter van het woord ‘bedankt’. Andere veel verkochte kerstpakketten bevatten producten met krachttermen op de verpakking, zoals ‘samenwerken’, ‘loyaal’, ‘groei’ en ‘keep going’.