Het afgelopen jaar hebben wij een grote speurtocht afgelegd. Van beursbezoeken tot trendwatching: alles om erachter te komen wat dé leukste eindejaarsgeschenken van 2019 zijn. Vervolgens hebben wij de uitkomsten van de speurtocht gecombineerd met onze jarenlange ervaring. Deze combinatie heeft geleid tot dé leukste eindejaarsgeschenk van 2019.

 

 

Waarom een eindejaarsgeschenk?

De laatste periode van het jaar is onlosmakelijk verbonden met warme gevoelens. Een opgewekt en positief perspectief zorgen ervoor dat dit hét moment is om uit te pakken voor een eindejaarsgeschenk. De invloed van een eindejaarsgeschenk is daarom enorm geschikt om het humeur van je werknemers of relaties positief te beïnvloeden.

 

Persoonlijke touch

Een lekker foodpakket, leuke items voor mijn nieuwe huis óf toch een aanvulling voor mijn hobby? Alleen het verheugen op een cadeau zorgt al voor veel spanning, wat uiteindelijk tot een hoogtepunt zal leiden: het eindejaarsgeschenk. Met een persoonlijke touch kan je het eindejaarsgeschenk nét dat beetje extra geven.

Tip: Wil je het eindejaargeschenk extra persoonlijk maken? Geef het dan persoonlijk tijdens een kerstborrel of winterbarbecue.

 

Samenwerking

Wil je een eindejaarsgeschenk met een win-win effect? Zorg er dan voor dat teamwork het sleutelwoord is. Dit staat namelijk symbool voor een goede samenwerking tussen werkgever en werknemer. Een sterker signaal om duidelijk te maken dat je het komende jaar weer met hetzelfde team dromen achterna wil gaan konden wij niet vinden. De volgende welbekende uitspraak bevestigt dit: ‘Teamwork makes the dream work’.

 

Afstemming inhoud

Alhoewel de inhoud de waarde van een eindejaarsgeschenk bepaalt, heeft de afstemming van de inhoud een grote invloed op de waardering ervan. Zo is variatie niet per se nodig, maar wil het oog ook wat. Een voorbeeld van een van onze top eindejaarsgeschenken die tot in perfectie op elkaar is afgestemd: Uit Paulines Keuken. Wie weet vind je met dit eindejaarsgeschenk ook nog de keukenprinsen- en prinsessen binnen je bedrijf.

 

Hét leukste eindejaarsgeschenk

Kortom zijn het moment waarop je het eindejaarsgeschenk geeft, de symbolische waarde die erachter zit én de looks van het eindejaargeschenk enorm belangrijk. Door dit te combineren kan jij je bedrijf onderscheiden en werknemers motiveren om langer bij je onderneming te blijven werken. Hét leukste eindejaarsgeschenk zorgt dus voor een win-win situatie!

Ben je nog op zoek naar meer inspiratie voor hét leukste eindejaarsgeschenk voor jouw bedrijf? Bezoek dan onze inspiratie pagina en laat je inspireren.