Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

Verspakketten

CERTIFICERINGEN

Onze volledige bedrijfsvoering is BRC Storage & Distribution gecertificeerd. Daarmee voldoen we aan alle eisen voor het distribueren van verspakketten.

De BRC Global Standard Storage & Distribution is een norm die eisen stelt aan activiteiten op het gebied van opslag en distributie van voedingsmiddelen, verpakkingsmaterialen en consumentengoederen. Deze certificering helpt om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen en om een hoge mate van bescherming van de consument te realiseren.

HOUDBAARHEID

Na aankomst van de pakketten garanderen wij dat de vis- en versproducten 10 dagen houdbaar zijn, mits gekoeld bewaard. In de diepvries is dit tenminste 3 maanden.

PRIJS

Onze aanbiedingen zijn vrijblijvend. Wij houden ons het recht voor onvoorziene belangrijke prijswijzigingen door te berekenen.

VERZENDING (BINNENLAND)

Indien wij de pakketten (24-uurs service) rechtstreeks aan uw relaties in Nederland versturen, dan zijn de verzendkosten € 7,95 per pakket. Wij geven u hierbij een 100% vers-bezorggarantie. Pakketten worden afgeleverd op het huis- of werkadres maar niet op postbusadressen. Centrale aflvering is kosteloos (binnen Nederland) bij een orderbedrag vanaf € 500,-. Bij een lager orderbedrag wordt een palletprijs in rekening gebracht van € 45,-.

VERZENDING (BUITENLAND)

Om de versheid van onze producten bij aankomst te garanderen verzenden wij onze producten doorgaans alleen naar Europese landen.

POSTNL VERZENDING (ZOWEL BINNEN- ALS BUITENLAND)

Om een efficiente afwikkeling te kunnen garanderen, vragen wij u uw huisadressen volgens onderstaand format aan te leveren. Indien u ook het e-mailadres invult van de geadresseerde ontvangt deze een link via e-mail met het Track & Trace nummer waarmee het pakket gevolgd kan worden. Indien u uw vis- of vleespakketten via PostNL laat bezorgen is een wens- of kerstkaart hierin verplicht. U kunt hiervoor zelf een kaart aanleveren voorzien van afzendergegevens of wij kunnen deze à € 0,50 per stuk verzorgen.

AANLEVERING WENSKAARTEN EN ADRESSEN

Wenskaarten, kerstkaarten, brieven en adresgegevens dienen uiterlijk 14 dagen voor verzending aangeleverd te worden.

MONSTERS

Indien u één of meerdere monsters verlangt dan geven wij hierop een korting van 10% mits bij u bezorgd vóór 20 november.

RECLAMATIES

In de meeste landen zijn onze pakketten vrij van invoerrechten. Voor eventuele toch te betalen invoerrechten of vertraging zijn wij niet aansprakelijk. Het zou voor kunnen komen dat een artikel uitverkocht is. Wij houden ons het recht voor om in zo’n geval dit te vervangen voor een soortgelijk product.

LEVERING

Niet alleen tijdens de kerstdagen en de jaarwisseling, maar het gehele jaar verzenden wij geschenkpakketten (bijv. met Pasen of bij een jubileum, opening, speciale gelegenheden etc.)

Aanleverformat

Referentie Dhr./Mw. Naam Straat en huisnr. Toevoeging huisnr. Postcode Plaats Land E-mailadres
Niet invullen Mw. A. van der Laar Van der Lindenlaan 8 a 1815 AA Amsterdam Nederland info@test.nl
Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.