Bezorggebied

WAAR BEZORGEN WIJ VEEL VAN ONZE KERSTPAKKETTEN?
Het bezorggebied van Kerstpakketten.nl is heel groot. Hier vind je de algemene info en de grootste steden waar we bezorgen.

ALGEMENE INFO
Kerstpakketten.nl bezorgt kerstpakketten in geheel Nederland, België en Duitsland. De verzending van onze kerstpakketten geschiedt via palletvracht of door middel van huis-aan-huis levering. Palletvracht wordt verzorgd door Van den Heuvel Logistiek, huis-aan-huis levering door PostNL. De leverdatum van de kerstpakketten zal in onderling overleg bepaald worden.

Bekijk voor meer informatie over onze voorwaarden, transportkosten en levertijden onze pagina met alle verzendinformatie.

GROTE STEDEN IN ONS BEZORGGEBIED

Kerstpakketten.nl is een groothandel in kerstpakketten met alweer ruim 30 jaar ervaring in het samenstellen en verkopen van kerstpakketten. Wij zijn de grootste online kerstpakketten leverancier en leveren kerstpakketten in alle steden en dorpen in Nederland.

Weet u welk kerstpakket u graag zou willen bestellen? Of wilt u graag alle kerstpakketten nog in een overzicht willen zien? We horen het graag om vervolgens uw kerstpakket naar wens met alle zorg bij u in een locatie naar keuze te komen bezorgen!