Filteren
Selectie verfijnen
Filter op Thema's 2019
 1. Made For You
 2. Teamwork
 3. Food pakketten
Filter op Traditioneel
 1. Top 10 2019
 2. Top 20 mannen
 3. Top 20 vrouwen
 4. Food
 5. Non-food
 6. Bier
 7. Wijn
Filter op Artikelen
 1. 10 tot 20 artikelen
 2. 20 tot 30 artikelen
 3. 30 + artikelen
Verfijn uw keuze

Kerstpakket Particulier

Een kerstpakket particulier bestellen? Op Kerstpakketten.nl hebben wij speciaal voor u particuliere kerstpakketten, welke we hebben samengesteld naar de wensen van particulieren. Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring in de verkoop en samenstelling van kerstpakketten, hierdoor weten wij precies wat particulieren zoeken en kunnen wij de leukste particuliere kerstcadeaus samenstellen. In ons ruime assortiment particuliere kerstpakketten kunt u zeker een geschikt kerstgeschenk uitzoeken. Wij bieden onze particuliere kerstpakketten al aan vanaf € 10,00. Bij Kerstpakketten.nl bestelt u eenvoudig een kerstpakket particulier!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een kerstpakket particulier bestellen bij Kerstpakketten.nl?

Bij ons kunt u particuliere kerstcadeaus al bestellen en laten bezorgen vanaf € 11,00, waarbij u keuze heeft uit een ruim assortiment. Wilt u als particulier niet veel uitgeven, dan hebben we goedkope kerstpakketten voor u in een overzicht geplaatst. Daarnaast hebben we een aantal thema's die zich kenmerken als dé kerstpakketten 2018. Denk daarbij aan Italiaanse, duurzame of luxe kerstpakketten. U kunt kiezen voor een door ons samengesteld particulier kerstpakket. Als u meer dan 50 dezelfde kerstpakketten bestelt, kunt u uw kerstpakketten zelf samenstellen. U heeft keuze uit al de producten die te vinden zijn in de door ons samengestelde kerstpakketten en thema’s, waarbij alle combinaties mogelijk zijn. Hierdoor heeft u dus de mogelijkheid uw kerstpakketten geheel naar eigen wens samen te stellen.

Particulier kerstpakket - Quality Time

Met particuliere kerstpakketten het goede doel steunen

Wilt u particulieren kerstpakketten kopen op Kerstpakketten.nl, dan kunt u hiermee ook het goede doel steunen. Een deel van onze particuliere kerstpakketten steunt namelijk het goede doel. U kunt ook kijken in andere thema’s van Kerstpakketten.nl voor kerstpakketten die het goede doel steunen, zo heeft u nog genoeg keuze bij het uitzoeken van een geschikt kerstpakket. De particuliere kerstpakketten die het goede doel steunen zijn te herkennen aan het logo van het goede doel. 5% van de totale omzet van de kerstpakketten gaat naar het goede doel die de kerstpakketten steunen. De goede doelen die wij momenteel met onze particuliere kerstpakketten steunen zijn: 

Particuliere kerstpakketten bestellen

Op Kerstpakketten.nl kunt u makkelijk en snel particuliere kerstpakketten bestellen. U kunt uw door ons samengesteld particulier kerstpakket eenvoudig online bestellen in onze webshop. Op Kerstpakketten.nl is het al mogelijk om 1 particulier kerstpakket te bestellen. Wilt u een bezoek brengen aan onze showroom om zelf uw kerstpakket samen te stellen? Maak dan een afspraak en wij staan klaar om u te helpen bij het uitzoeken en samenstellen van een geschikt particulier kerstpakket. Bij de levering van uw bestelde particuliere kerstpakketten zorgen wij voor een mooie en feestelijke cadeauverpakking.

Als particulier kerstpakketten bestellen? Zie daarvoor ons assortiment kerstpakketten.

 

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.