Filteren
Selectie verfijnen
Filter op Prijs
 1. € 0,00 - € 25,00
 2. € 25,00 - € 35,00
 3. € 35,00 - € 45,00
 4. € 45,00 +
Filter op Artikelen
 1. 0 tot 10 artikelen
 2. 10 tot 20 artikelen
 3. 20 tot 30 artikelen
 4. 30 + artikelen
Filter op Kleur
 1. Blauw
 2. Goud
 3. Groen
 4. Rood
 5. Zwart
 6. Oranje
Verfijn uw keuze

Kerstpakket Particulier

Als particulier een kerstpakket bestellen? Op Kerstpakketten.nl hebben wij speciaal voor u particuliere kerstpakketten, welke we hebben samengesteld naar de wensen van particulieren. Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring in de verkoop en samenstelling van kerstpakketten, hierdoor weten wij precies wat particulieren zoeken en kunnen wij de leukste particuliere kerstcadeaus samenstellen. In ons ruime assortiment particuliere kerstpakketten kunt u zeker een geschikt kerstgeschenk uitzoeken. Wij bieden onze particuliere kerstpakketten al aan vanaf € 12,00. Kijk snel verder voor een leuk particulier kerstpakket!

1 - 24 van 168 kerstpakketten

per pagina

Waarom een particulier kerstpakket van Kerstpakketten.nl?

Bij ons kunt u particuliere kerstcadeaus al bestellen en laten bezorgen vanaf € 12,00, waarbij u keuze heeft uit een ruim assortiment. Wilt u liever geen particulier kerstpakket? Dan kunt u bij Kerstpakketten.nl kiezen uit verschillende thema’s, denk daarbij aan Italiaanse, duurzame of luxe kerstpakketten. U kunt kiezen voor een door ons samengesteld particulier kerstpakket. Als u meer dan 50 dezelfde kerstpakketten bestelt, kunt u uw kerstpakketten zelf samenstellen. U heeft keuze uit al de producten die te vinden zijn in de door ons samengestelde kerstpakketten en thema’s, waarbij alle combinaties mogelijk zijn. Hierdoor heeft u dus de mogelijkheid uw kerstpakketten geheel naar eigen wens samen te stellen.

Met particuliere kerstpakketten het goede doel steunen

Wilt u particulieren kerstpakketten kopen op Kerstpakketten.nl, dan kunt u hiermee ook het goede doel steunen. Een deel van onze particuliere kerstpakketten steunt namelijk het goede doel. U kunt ook kijken in andere thema’s van Kerstpakketten.nl voor kerstpakketten die het goede doel steunen, zo heeft u nog genoeg keuze bij het uitzoeken van een geschikt kerstpakket. De particuliere kerstpakketten die het goede doel steunen zijn te herkennen aan het logo van het goede doel. 5% van de totale omzet van de kerstpakketten gaat naar het goede doel die de kerstpakketten steunen. De goede doelen die wij momenteel met onze particuliere kerstpakketten steunen zijn: 

Particuliere kerstpakketten bestellen

Op Kerstpakketten.nl kunt u makkelijk en snel particuliere kerstpakketten bestellen. U kunt uw door ons samengesteld particulier kerstpakket eenvoudig online bestellen in onze webshop. Op Kerstpakketten.nl is het al mogelijk om 1 particulier kerstpakket te bestellen. Wilt u een bezoek brengen aan onze showroom om zelf uw kerstpakket samen te stellen? Maak dan een afspraak en wij staan klaar om u te helpen bij het uitzoeken en samenstellen van een geschikt particulier kerstpakket. Bij de levering van uw bestelde particuliere kerstpakketten zorgen wij voor een mooie en feestelijke cadeauverpakking.

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.