Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

Koffie Kerstpakketten

Genieten van koffie kan nu ook met een koffie kerstpakket van Kerstpakketten.nl. Gun uw werknemers een lekkere bak koffie voor thuis met de feestdagen. Onze koffie kerstpakketten bevatten verschillende producten waar het draait om koffie. Een kerstpakket met koffie bestelt u voor de liefhebbers binnen uw bedrijf/organisatie. Daarnaast past koffie perfect bij diverse kerst recepten. Verwen uw werknemers met een koffie kerstpakket van Kerstpakketten.nl!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Koffiepakket

De koffiepakketten van Kerstpakketten.nl zijn er op gericht om een echt wintermoment te creëren. De koffie kerstpakketten zit vol met heerlijke en lekkere producten waarbij uw werknemers even een moment voor zichzelf kan hebben. Zo hebben we het Kerstpakket Wintermoment. Dit goedkope koffie kerstpakket bevat 10 producten waarmee uw collega kan genieten van een wintermoment. Ziet u het al voor u? Uw medewerker, genietend van een kop warme chocomelk en een stukje huisgemaakte appeltaart voor de haard?

Gezellig, koffie met Kerst

Naast het Kerstpakket Wintermoment hebben we nog een ander typisch kerstpakket met koffie. Ook dit kerstpakket staat symbool voor koffie. We hebben het over het Kerstpakket Gezellig. Dit prachtig en goedkoop kerstpakket heeft een luxe uitstraling. Het bevat onder andere een appeltaartmix en een prachtige serveerschaal. Natuurlijk mag daar een latte & cappuccino niet bij ontbreken. Laat uw werknemers het gezellig maken met Kerst met een lekkere koffie.

Het goede doel steunen met een koffie kerstpakket

Met een koffie kerstpakket die is gekoppeld aan een goed doel steunt u meteen het goede doel. Ook in 2018 hebben we een tweetal goede doelen geselecteerd. Indien u een koffie kerstpakket bestelt dat is gekoppeld aan een goed doel, dan gaat 5% van de totale opbrengst van die koffie kerstpakketten naar het goede doel. De goede doelen die wij dit jaar steunen zijn:

Niet alleen koffie kerstpakketten steunen het goed doel. Er zijn nog veel meer kerstpakketten die het goede doel steunen. Zie daarvoor het overzicht van alle Goede Doelen Kerstpakketten en zoek een kerstpakket uit die u wil schenken aan uw werknemers en/of klanten/relaties.

Zelf een koffie kerstpakket samenstellen

Wilt u graag koffie kerstpakketten schenken, maar wilt u daarbij de aanwezige producten van Kerstpakketten.nl anders combineren? Dan helpen wij u graag mee. U kunt namelijk een koffie kerstpakket zelf samenstellen wanneer u meer dan 50 dezelfde pakketten bestelt. U kunt dan ook gratis een eigen artikel mee verpakken of een gepersonaliseerd kerstwens. Voor het samenstellen van een koffie kerstpakket kunt u contact met ons opnemen. Zo kunnen we afstemmen hoe u het koffie kerstcadeau wil samenstellen, per mail of in onze showroom in Uden. Indien u wilt langskomen in onze showroom, vragen wij wel van tevoren telefonisch een afspraak te maken.

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.