Verhoging vrije ruimte

De vrije ruimte over uw fiscale loon tot en met € 400.000 wordt in 2020 verhoogd van 1,7% naar 3%. Hier mee kunt u, als u daarvoor de financiële ruimte heeft, uw werknemers extra tegemoet komen. Lees meer over de verhoging van de vrije ruimte bij de Belastingdienst.

Kerstpakket Idee

U bent op zoek naar hét kerstpakket idee dat ervoor moet zorgen dat uw personeel, klanten en/of collega’s zich gewaardeerd voelen, maar de inspiratie is helaas ver te zoeken. Kent u dat gevoel? Geen zorgen! Hier vindt u zeker een leuk idee voor een kerstpakket. Kerstpakketten.nl heeft namelijk een uitgebreid assortiment aan kerstpakketten in diverse prijscategorieën. Zorgeloos kunt u online de kerstpakketten bekijken en eventueel zelf een kerstpakket samenstellen. Door de ruime keuze kunt u genoeg inspiratie opdoen en zit er altijd wel iets naar wens bij. Tevens biedt Kerstpakketten.nl de mogelijkheid om uw creativiteit de vrije loop te laten gaan bij ons in de showroom. Op afspraak kan een specialist u ondersteunen om uw idee verder uit te werken met de aanwezige kerstpakketten. Neem hiervoor contact met op, telefonisch via 088-5010444 of per mail via info@kerstpakketten.nl.

 

Zie hieronder de verschillende prijsklasses waaruit u een kerstpakket idee op kunt doen: 

Inspiratie opdoen

Een kerstpakket is een persoonlijk gebaar, meestal van waardering, richting uw personeel, klanten en/of collega’s. Om een kerstpakket persoonlijk te maken is het van belang om u in te leven in degene die u een kerstpakket wil schenken. Dat valt niet altijd mee, maar wij helpen een handje. Het aanbod aan kerstpakketten van Kerstpakketten.nl geeft antwoord op de vraag van de schenker van een kerstpakket. Het kan namelijk zo zijn dat u wel enig idee heeft wat voor een kerstpakket u wilt schenken. De thema’s, kleuren en overige specificaties van Kerstpakketten.nl bevestigen uw idee. Mocht u nog geen idee hebben, laat u dan lekker verwennen door het aanbod aan kerstpakketten van Kerstpakketten.nl en doe inspiratie op. Het kan zomaar zijn dat u tegen het juiste, passende kerstpakket naar wens aanloopt. Genoeg inspiratie te vinden dus voor een leuk idee voor een kerstpakket.

Inspiratie opdoen

 

Aanbod aan kerstpakketten

Naast het feit dat we kerstpakketten in thema's hebben opgedeeld, kunt u ook per categorie een keuze maken. Zo kunt u gericht een keuze maken dat aansluit bij uw budget, maar ook bij de personen aan wie u de kerstpakketten wilt schenken. De kerstpakketten zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

 

Kerstpakketten 2020

We begrijpen u volledig als u ieder jaar weer een toepasselijk kerstcadeau wilt schenken. Deze moet origineel zijn en van deze tijd. Daarom presenteren wij u: Kerstpakketten 2020! Dit zijn de toppers van dit jaar die aansluiten bij de wensen en behoeftes van uw personeel of relaties. Ervaar de nieuwste en leukste kerstpakketten van Kerstpakketten.nl. Als grootste online aanbieder van kerstpakketten willen wij u helpen een kerstpakket idee op te doen. Wat dacht u van onderstaande toppers?

Kerstpakket 2020 Kerstpakket Uit Paulines Keuken Kerstpakket On The Move

 

Kerstpakket samenstellen

Zelf een kerstpakket samenstellen? Bij een afname van minimaal 50 dezelfde kerstpakketten bieden wij de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen. Samen met één van onze ervaren verkoopadviseurs kiest u de producten die u in uw kerstpakketten wilt. Dat kan door een bezoek te brengen aan één van onze showrooms in Nederland. U heeft hier de keuze uit meer dan 4.000 verschillende kerstartikelen. U kunt ook een particulier kerstpakket samenstellen en bestellen bij Kerstpakketten.nl. Met een persoonlijke brief of kaart kunt u uw kerstpakketten extra persoonlijk maken. Genoeg redenen om eens met ons te kijken naar de mogelijkheden, toch? Maak van tevoren een afspraak met ons, zodat we u het beste kunnen adviseren. Neem daarvoor contact met ons op. 

 

KerstcadeauKiezen

Eerder zijn er allerlei opties gegeven om een kerstpakket idee op te doen. Niet altijd is een idee voldoende. Een werkgever kan zijn werknemer bij Kerstpakketten.nl ook de mogelijkheid geven om zelf zijn of haar kerstpakket idee uit te werken. De oplossing is een cadeaukaart van KerstcadeauKiezen. Deze cadeaukaart geeft u uw personeel de mogelijkheid om zelf online één of meerdere cadeaus uit te zoeken. U bepaalt het bedrag en de medewerker kan zelf iets uitzoeken. Komen ze wat tekort voor het cadeau dat ze uitkiezen? Dan kunnen ze eventueel het resterende bedrag gemakkelijk via iDeal bijbetalen.

Daarom KerstcadeauKiezen:

  • Uw personeel kiest zelf online een cadeau
  • Keuze uit ruim 1.000 cadeaus
  • Kwaliteit voor ieder budget
  • Levering cadeaus binnen 48 uur
  • Uw personeel tevreden, u tevreden

 

Leuk idee voor kerstpakket uitwerken

Is het u gelukt om een leuk idee voor een kerstpakket tot werkelijkheid te laten komen? Dan is het de hoogste tijd om uw kerstpakket(ten) in huis te halen. Dat kan door middel van de kerstpakketten bezorging van Kerstpakketten.nl. Kerstpakketten.nl zorgt ervoor dat de kerstpakketten voor uw personeel met zorg geleverd worden. Zo lang de voorraad strekt kunt u tot en met 20 december 12:00 uur uw bestelling plaatsen. Kerstpakketten.nl zorgt er vervolgens voor dat de kerstpakketten nog vóór de Kerst geleverd worden. Dit gebeurt door middel van professionele bezorging. Onze partner heeft een modern Track en Trace systeem, zodat u precies kunt zien waar de bestelling precies is en wanneer deze geleverd gaat worden. Ook kunt u een tijdvak uitkiezen. Meer daarover vindt u hier.

Wilt u graag alle kerstpakketten van Kerstpakketten.nl in een overzicht zien? Klik dan snel op onderstaande knop.

 

Copyright © 2020 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.