In verband met de zomervakantie zijn wij telefonisch niet bereikbaar van maandag 29 juli t/m vrijdag 16 augustus.

Mocht u vragen hebben dan kunt u ons natuurlijk altijd een e-mail sturen waarop wij zo spoedig mogelijk, na de vakantie, zullen reageren.

Wij wensen u namens ons hele team een heerlijke zomer toe!

Kerstpakket Idee

U bent op zoek naar hét kerstpakket idee dat ervoor moet zorgen dat uw personeel, klanten en/of collega’s zich gewaardeerd voelen, maar de inspiratie is helaas ver te zoeken. Kent u dat gevoel? Geen zorgen! Hier vindt u zeker een leuk idee voor een kerstpakket. Kerstpakketten.nl heeft namelijk een uitgebreid assortiment aan kerstpakketten in diverse prijscategorieën. Zorgeloos kunt u online de kerstpakketten bekijken en eventueel zelf een kerstpakket samenstellen. Door de ruime keuze kunt u genoeg inspiratie opdoen en zit er altijd wel iets naar wens bij. Tevens biedt Kerstpakketten.nl de mogelijkheid om een kerstpakket idee op te doen in de showroom. Op afspraak kan een specialist u ondersteunen om een kerstpakket idee te ontwikkelen of uw kerstpakket idee verder uit te werken.

Zie hieronder de verschillende prijsklasses waaruit u een kerstpakket idee op kunt doen:Inspiratie opdoen

Een kerstpakket is een persoonlijk gebaar, meestal van waardering, richting uw personeel, klanten en/of collega’s. Om een kerstpakket persoonlijk te maken is het van belang om u in te leven in degene die u een kerstpakket wil schenken. Dat valt niet altijd mee, maar wij helpen een handje. Het aanbod aan kerstpakketten van Kerstpakketten.nl geeft antwoord op de vraag van de schenker van een kerstpakket. Het kan namelijk zo zijn dat u wel enig idee heeft wat voor een kerstpakket u wilt schenken. De thema’s, kleuren en overige specificaties van Kerstpakketten.nl bevestigen uw idee. Mocht u nog geen idee hebben, laat u dan lekker verwennen door het aanbod aan kerstpakketten van Kerstpakketten.nl en doe inspiratie op. Het kan zomaar zijn dat u tegen het juiste, passende kerstpakket naar wens aanloopt. Genoeg inspiratie te vinden dus voor een leuk idee voor een kerstpakket.

Aanbod aan kerstpakketten

Kerstpakketten.nl is dé plek om een kerstpakket idee op te doen. De kerstpakketten zijn onderverdeeld in thema’s:

Kerstpakketten 2019

We begrijpen u volledig als u ieder jaar weer een toepasselijk kerstcadeau wilt schenken. Deze moet origineel zijn en van deze tijd. Daarom presenteren wij u: Kerstpakketten 2019! Dit zijn de toppers van dit jaar die aansluiten bij de wensen en behoeftes van uw personeel of relaties. Wilt u een origineel idee voor een kerstpakket opdoen? Neem dan ook een kijkje bij de originele kerstpakketten! Ervaar de nieuwste en leukste kerstpakketten van Kerstpakketten.nl. Als grootste online aanbieder van kerstpakketten willen wij u helpen een kerstpakket idee op te doen. Wat dacht u van onderstaande toppers?
Kerstpakket idee - A La Plance Kerstpakket idee - Happy Hour Kerstpakket idee - Geen Gebakken Lucht

Rituals kerstpakket

Een kerstpakket dat het ieder jaar goed doet is het Rituals kerstpakket. Met dit kerstpakket verwent u uw werknemers enorm. Zij kunnen met de heerlijke producten van Rituals genieten van pakketten met shampoo, badolie, bodylotion, douchegel, body cream en nog meer. Een Rituals kerstpakket is zeer geliefd bij vrouwen, maar ook mannen zullen dit kerstpakket waarderen. Daarom hebben we speciale Rituals kerstpakketten voor vrouwen en voor mannen. Zie hieronder de populaire Rituals kerstpakketten; The Ritual of Dao, The Ritual of Sakura en The Ritual of Samurai.

Rituals kerstpakket - Dao Rituals kerstpakket - Sakura Rituals kerstpakket - Samurai

KerstcadeauKiezen

Eerder zijn er allerlei opties gegeven om een kerstpakket idee op te doen. Niet altijd is een idee voldoende. Een werkgever kan zijn werknemer bij Kerstpakketten.nl ook de mogelijkheid geven om zelf zijn of haar kerstpakket idee uit te werken. De oplossing is een cadeaukaart van KerstcadeauKiezen. Deze cadeaukaart geeft u uw personeel de mogelijkheid om zelf online één of meerdere cadeaus uit te zoeken. U bepaalt het bedrag en de medewerker kan zelf iets uitzoeken. Komen ze wat tekort voor het cadeau dat ze uitkiezen? Dan kunnen ze eventueel het resterende bedrag gemakkelijk via iDeal bijbetalen.

Daarom KerstcadeauKiezen:

  • Uw personeel kiest zelf online een cadeau
  • Keuze uit ruim 1.000 cadeaus
  • Kwaliteit voor ieder budget
  • Levering cadeaus binnen 48 uur
  • Uw personeel tevreden, u tevreden

Kerstpakket samenstellen

Zelf een kerstpakket samenstellen? Bij een afname van minimaal 50 dezelfde kerstpakketten bieden wij de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen. Samen met één van onze ervaren verkoopadviseurs kiest u de producten die u in uw kerstpakketten wilt. Dat kan door een bezoek te brengen aan één van onze showrooms in Nederland. U heeft hier de keuze uit meer dan 4.000 verschillende kerstartikelen. U kunt ook een particulier kerstpakket samenstellen en bestellen bij Kerstpakketten.nl. Met een persoonlijke brief of kaart kunt u uw kerstpakketten extra persoonlijk maken. Genoeg redenen om eens met ons te kijken naar de mogelijkheden, toch? Maak van tevoren een afspraak met ons, zodat we u het beste kunnen adviseren. Neem daarvoor contact met ons op. 

Leuk idee voor kerstpakket uitwerken

Is het u gelukt om een leuk idee voor een kerstpakket tot werkelijkheid te laten komen? Dan is het de hoogste tijd om uw kerstpakket(ten) in huis te halen. Dat kan door middel van de kerstpakketten bezorging van Kerstpakketten.nl. Kerstpakketten.nl zorgt ervoor dat de kerstpakketten voor uw personeel met zorg geleverd worden. Zo lang de voorraad strekt kunt u tot en met 20 december 12:00 uur uw bestelling plaatsen. Kerstpakketten.nl zorgt er vervolgens voor dat de kerstpakketten nog vóór de Kerst geleverd worden. Dit gebeurt door middel van professionele bezorging. Onze partner heeft een modern Track en Trace systeem, zodat u precies kunt zien waar de bestelling precies is en wanneer deze geleverd gaat worden. Ook kunt u een tijdvak uitkiezen. Meer daarover vindt u hier.

Wilt u graag alle kerstpakketten van Kerstpakketten.nl in een overzicht zien? Klik dan snel op onderstaande knop.

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.