Glutenvrij Kerstpakket

 

Heeft u een werknemer en/of klanten met een glutenallergie, maar wilt u hem of haar wel een leuk kerstpakket cadeau doen? Dan kunt u op Kerstpakketten.nl een glutenvrij kerstpakket bestellen. Zo kan uw medewerker en/of klant ook genieten van een fijne kerst en een lekker glutenvrij kerstpakket. In veel kerstpakketten zitten producten die niet glutenvrij zijn, voor het grootse deel van uw medewerkers en/of klanten is dat geen probleem, maar voor medewerkers/klanten met een glutenallergie wel. Daarom zijn de glutenvrije kerstpakketten een goede oplossing. De kwaliteit van de producten in glutenvrije kerstpakketten is gelijk aan de producten in andere kerstpakketten, zo kunt u al uw medewerkers en klanten een geschikt kerstpakket cadeau doen.

Met een glutenvrij kerstpakket het goede doel steunen

U kunt met glutenvrije kerstpakketten het goede doel steunen. De glutenvrije kerstpakketten die het goede doel steunen, zijn te herkennen aan het logo van het goede doel bij het glutenvrij kerstpakket. U kunt het goede doel steunen met verschillende kerstpakketten die te vinden zijn in verschillende thema’s, bijvoorbeeld Italiaans of originele kerstpakketten. Zo heeft u genoeg keuze en kunt u een geschikt kerstpakket uitzoeken voor uw medewerkers en/of klanten. De goede doelen die wij steunen met onze glutenvrije kerstpakketten zijn:

  • Ronald McDonald kinderfonds
  • Make-a-Wish

5% van de totale omzet van onze goede doelen kerstpakketten gaat naar het goede doel dat wordt gesteund door het door u gekozen kerstpakket. Als u dus kiest voor een goede doelen kerstpakket van Kerstpakketten.nl, geeft u niet alleen uw medewerkers en/of klanten een fijne kerst maar steunt u ook het goede doel.

Eigen keuze concept

Vindt u het heel lastig om een glutenvrij kerstpakket uit te zoeken voor uw werknemers en/of klanten, maar wilt u wel dat ze een leuk kerstpakket krijgen waar ze heel blij van worden? Dan kunt u kiezen voor het eigen keuze concept. Bij het eigen keuze concept geeft u uw werknemers en/of klanten een kerstcadeauvoucher waarmee ze zelf een eigen glutenvrij kerstpakket kunnen kiezen. Met deze kerstcadeauvoucher kunnen uw werknemers en/of klanten zelf online hun kerstpakket kiezen, ze hebben daarbij keuze uit ons gehele assortiment. Uw werknemers en/of klanten krijgen een unieke broncode waarmee ze online hun eigen glutenvrije kerstpakket kunnen uitkiezen. U kunt deze vouchers al cadeau doen vanaf €20,- en ze zijn uit te bereiden tot €70,-.

Een glutenvrij kerstpakket kopen

Wilt u een glutenvrij kerstpakket kopen op Kerstpakketten.nl? Dat kunt u makkelijk en snel online doen via onze webshop, waarbij u kunt kiezen uit al onze glutenvrije kerstpakketten. Heeft u hulp nodig van een van onze medewerkers, dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom. Enkel op afspraak, zodat u zeker bent dat één van onze medewerkers beschikbaar is om u verder te helpen bij het uitzoeken van een geschikt glutenvrij kerstpakket. Bij de levering van uw glutenvrije kerstpakketten, zorgen wij dat uw bestelde glutenvrije kerstpakketten prachtig en feestelijk zijn verpakt in een mooie cadeauverpakking. U kunt de glutenvrije kerstpakketten nog persoonlijker maken door een door u aangeleverde wenskaart, brief of product toe te laten voegen aan de kerstpakketten.

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.