Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

Waar bezorgen wij veel van onze kerstpakketten?

Het bezorggebied van Kerstpakketten.nl is heel groot. Hier vindt u de algemene info en de grootste steden waar we bezorgen.

Algemene info

Kerstpakketten.nl bezorgt kerstpakketten in geheel Nederland. De verzending van onze kerstpakketten geschiedt via palletvracht of door middel van huis-aan-huis levering. Palletvracht wordt verzorgd door Van den Heuvel Logistiek, huis-aan-huis levering door PostNL. De leverdatum van de kerstpakketten zal in onderling overleg bepaald worden.

Bekijk voor meer informatie over onze voorwaarden, transportkosten en levertijden onze pagina met alle verzendinformatie

Grote steden in ons bezorggebied

Kerstpakketten.nl is een groothandel in kerstpakketten met alweer ruim 30 jaar ervaring in het samenstellen en verkopen van kerstpakketten. Wij zijn de grootste online kerstpakketten leverancier en leveren kerstpakketten in talloze steden en dorpen in Nederland. Een greep uit ons bezorggebied:

Uiteraard bezorgen wij ook in alle steden en dorpen in Nederland die niet in dit overzicht vermeld zijn.

Weet u welk kerstpakket u graag zou willen bestellen? Of wilt u graag alle kerstpakketten nog in een overzicht willen zien? We horen het graag om vervolgens uw kerstpakket naar wens met alle zorg bij u in een locatie naar keuze te komen bezorgen!

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.