ONLINE KERSTPAKKETTEN KOPEN?
Vanaf 20 juni staat onze nieuwe collectie 2018 weer online.

BENT U NU AL OP ZOEK NAAR EEN ORIGINEEL IDEE VOOR UW KERSTPAKKET?
Bel ons of laat uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op!

Zakelijke Kerstpakketten Versturen

Relatiegeschenken zijn er in allerlei uitvoeringen, formaten en kleuren. Bedrukte balpennen, wenskaarten, gepersonaliseerde sleutelhangers, … Dikwijls zijn ze voorspelbaar en besteden de ontvangers er amper aandacht aan. Meteen na ontvangst verdwijnen ze in de bureaulade of, erger nog, geraken ze verloren. Wilt u uw klanten, medewerkers en leveranciers echt verrassen tijdens de kerstperiode? Zakelijke kerstpakketten versturen is dé uitkomst! Het zijn eindejaarscadeaus die lang bijblijven en waar uw relaties echt van kunnen genieten.

 

Zakelijke kerstpakketten versturen: maak je keuze uit ons uitzonderlijk aanbod

Zakelijke kerstpakketten versturen doe je niet zomaar. Als het kerstpakket niet in goede staat wordt geleverd en er niet piekfijn uitziet, sla je een mal figuur en loopt je bedrijfsimago schade op. Je kiest dan ook het best voor een leverancier met de nodige ervaring en expertise. Als je met Kerstpakketten.nl in zee gaat, ben je zeker van een optimaal resultaat. Wij hebben niet alleen een uitgebreid assortiment in de aanbieding. We kunnen ook een mooi palmares voorleggen en hebben maar liefst 25 jaar ervaring in de sector.

Zakelijke kerstpakketten, daar praten uw personeel, medewerkers en relaties nog járen over na. “Maar waar koop ik zakelijke kerstpakketten?” horen we u vragen. Welnu, bij Kerstpakketten.nl bent u alvast aan het juiste adres om de meest zakelijke kerstpakketten ooit te vinden! Ontdek ons uitgebreide aanbod, kies uit de vele zakelijke kerstpakketten een pakket dat past binnen uw budget, en plaats uw bestelling online, via mail of telefonisch. De juiste kerstpakketten kiezen, was nooit eenvoudiger!

Het fiscaal voordeel op kerstpakketten in 2018

Bent u op zoek naar een manier om uw medewerkers een extraatje te gunnen? Dan zijn kerstpakketten ideaal. Het zijn leuke en originele geschenken die zeker in de smaak vallen. Bovendien zijn kerstpakketten ook fiscaal aftrekbaar.

Dankzij de nieuwe werkkostenregeling, die sinds begin 2016 van kracht is, kunt u kerstpakketten belastingvrij schenken. Ze behoren namelijk tot de zogenaamde vrije ruimte die u kunt benutten om medewerkers onbelast te vergoeden. Het percentage bedraagt voortaan 1,2 procent van de totale fiscale loonsom
 

Zakelijke kerstpakketten versturen: Steun samen met Kerstpakketten.nl een goed doel

De feestdagen staan in teken van delen, mededogen en harmonie. Dit zijn we bij Kerstpakketten.nl niet uit het oog verloren. Daarom draag je bij Kerstpakketten.nl bij elke bestelling sowieso een steentje bij voor een goed doel. Daarnaast zijn er ook 'goede doelen kerstpakketten', specifiek opgesteld voor het steunen van een goed doel. 5% van de aankoopwaarde van deze kerstpakketten wordt automatisch gedoneerd aan het desbetreffende goed doel.

Benieuwd welke goede doelen gesteund worden bij Kerstpakketten.nl? Vandaag genieten Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele door de klant uitgekozen organisaties van onze steun! Draag je steentje bij en bestel je kerstpakketten bij Kerstpakketten.nl.

Zakelijke kerstpakketten versturen in een vingerknip

Bij ons is zakelijke kerstpakketten versturen kinderspel. Je surft naar onze webshop, kiest je favoriete kerstpakketten, bevestigt je bestelling en betaalt online. Het hele proces verloopt snel, is gemakkelijk en 100% veilig. Zodra we je bestelling hebben ontvangen, wordt ze verwerkt en op het adres van je keuze afgeleverd. Bovendien hanteren we vlijmscherpe prijzen en staan we garant voor een optimale dienst na verkoop. Sla vandaag nog je slag en bestel je zakelijke kerstpakketten online!

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.