ONLINE KERSTPAKKETTEN KOPEN?
Vanaf 20 juni staat onze nieuwe collectie 2018 weer online.

BENT U NU AL OP ZOEK NAAR EEN ORIGINEEL IDEE VOOR UW KERSTPAKKET?
Bel ons of laat uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op!

Zakelijke Kerstpakketten Bestellen

Relatiegeschenken zijn er in allerlei uitvoeringen, formaten en kleuren. Bedrukte balpennen, wenskaarten, gepersonaliseerde sleutelhangers, … Dikwijls zijn ze voorspelbaar en besteden de ontvangers er amper aandacht aan. Meteen na ontvangst verdwijnen ze in de bureaulade of, erger nog, geraken ze verloren. Wilt u uw klanten, medewerkers en leveranciers echt verrassen tijdens de kerstperiode en zakelijke kerstpakketten bestellen? Doe ze dan een van onze zakelijke kerstpakketten cadeau. Het zijn eindejaarscadeaus die lang bijblijven en waar uw relaties echt van kunnen genieten.

Zakelijke kerstpakketten bestellen: steeds een uitgebreid gamma

Wil je zakelijke kerstpakketten bestellen? Dan ben je bij Kerstpakketten.nl aan het juiste adres. Wij zijn de grootste online leverancier van kerstpakketten met ruim 25 jaar ervaring in de sector. Wij bieden een erg mooi en uitgebreid assortiment aan waarin je vast en zeker je gading vindt. Bij ons kan je per thema kiezen: luxe, duurzaam, Italiaans, bijzonder, speciaal voor vrouwen of mannen, … Het is allemaal mogelijk. Neem snel een kijkje in onze webshop en bestel je kerstpakketten online.

Zakelijke kerstpakketten, daar praten uw personeel, medewerkers en relaties nog járen over na. “Maar waar koop ik zakelijke kerstpakketten?” horen we u vragen. Welnu, bij Kerstpakketten.nl bent u alvast aan het juiste adres om de meest zakelijke kerstpakketten ooit te vinden! Ontdek ons uitgebreide aanbod, kies uit de vele zakelijke kerstpakketten een pakket dat past binnen uw budget, en plaats uw bestelling online, via mail of telefonisch. De juiste kerstpakketten kiezen, was nooit eenvoudiger!

Het fiscaal voordeel op kerstpakketten in 2018

Wilt u uw medewerkers op het einde van het jaar een plezier doen? Dan zijn kerstpakketten ideaal. Het zijn originele en leuke cadeaus die zeker in de smaak vallen.

Maar er is meer. Kerstpakketten zijn ook fiscaal aftrekbaar. Sinds begin 2016 is de nieuwe werkkostenregeling van kracht, waarmee u kerstpakketten belastingvrij kunt schenken. Ze behoren namelijk tot de zogenaamde vrije ruimte: 1,2 procent van de totale loonsom die u kunt benutten om medewerkers onbelast te vergoeden. 

Zakelijke kerstpakketten bestellen: al gedacht aan een goed doel?

Indien je een van onze kerstpakketten voor goede doelen koopt, steun je automatisch een goed doel. Kerstpaketten.nl steunt hiermee de organisaties Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele andere, door onze klant uitgekozen, organisaties. 5% van de totale aankoopwaarde van deze specifieke kerstpakketten wordt automatisch doorgestort naar de desbetreffende organisatie.

De goede doelen die gesteund worden met deze kerstpakketten zijn o.a. Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele door onze klant uitgekozen organisaties.Engageer je samen met Kerstpakketten.nl voor een goed doel!

Zakelijke kerstpakketten bestellen in een handomdraai

Bij ons is zakelijke kerstpakketten bestellen kinderspel. Je surft naar onze webshop, kiest je favoriete kerstpakketten, bevestigt je bestelling en betaalt online. Het hele proces verloopt snel, is gemakkelijk en 100% veilig. Zodra we je bestelling hebben ontvangen, wordt ze verwerkt en op het adres van je keuze afgeleverd. Bovendien hanteren we vlijmscherpe prijzen en staan we garant voor een optimale dienst na verkoop. Sla vandaag nog je slag en bestel je zakelijke kerstpakketten online!

 

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.