Rituals

Rituals kerstpakketten

Wilt u uw werknemers en/of klanten deze kerst echt laten ontspannen? Dan zijn onze Rituals kerstpakketten precies wat u zoekt! Met onze Rituals kerstpakketten geeft u uw medewerkers en/of klanten een wellness pakket waarmee ze uitgerust en met een frisse start het nieuwe jaar ingaan. Veel werkgevers geven hun medewerkers en/of klanten een kerstpakket met food producten erin, u kunt origineel zijn en ons Rituals kerstpakket cadeau doen. In de Rituals kerstpakketten zitten namelijk alleen non-food producten, die erg van pas komen tijdens de drukke kerstdagen.

1 - 24 van 25 kerstpakketten

Pagina
per pagina

Waarom een Rituals kerstpakket van Kerstpakketten.nl?

Rituals is een sterk groeiend merk en wordt steeds bekender. Veel mensen zien Rituals producten als een luxe product. Met onze Rituals kerstpakketten kunt u dus uw medewerkers en/of klanten een luxe cadeau doen. Onze Rituals kerstpakketten zijn niet enkel voor vrouwen, ook voor mannen hebben we mooie kerstpakketten samengesteld. In onze Rituals kerstpakketten kunt u verschillende soorten doucheartikelen vinden, u kunt denken aan bodylotion, shampoo, scrub, etc. Er zijn zowel geuren voor vrouwen als mannen. U kunt met een Rituals kerstpakket uw mannelijke en vrouwelijke medewerkers en/of klanten een fris kerstpakket cadeau doen met verschillende doucheartikelen. U bepaalt zelf de prijsklasse en het formaat van het Rituals kerstpakket, wij bieden onze Rituals kerstpakketten al aan vanaf €15,-.

Eigen keuze concept

Vindt u het lastig om een Rituals kerstpakket te kiezen voor uw medewerkers en/of klanten? Dan kunt u een Kerstcadeauvoucher cadeau doen. Het kiezen van een Rituals kerstpakket is niet gemakkelijk. U kunt kiezen uit verschillende soorten doucheartikelen en geuren van diverse Ritual geurlijnen, maar welke geurlijn moet bestellen voor uw medewerkers en/of klanten? Om het makkelijk te maken, kunt u kiezen voor een kerstcadeauvoucher. Uw medewerkers en/of klanten krijgen dan een unieke broncode waarmee zij zelf in onze webshop hun Rituals kerstpakket kunnen uitzoeken. U kunt deze vouchers al bestellen vanaf €20,- en zijn te verhogen tot het gewenste bedrag. Met deze voucher hebben uw medewerkers en/of klanten niet alleen keuze uit een Rituals kerstpakket maar ze kunnen kiezen uit ons gehele assortiment kerstpakketten.

Rituals kerstpakketten bestellen

Wilt u een Rituals kerstpakket bestellen op Kerstpakketten.nl? Dat kan in onze webshop, u kunt dan eenvoudig online de Rituals kerstpakketten selecteren die u wilt bestellen. Ook de kerstcadeauvouchers zijn te bestellen via onze webshop, deze zijn te vinden bij het kerstcadeau kiezen. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom. Maak van te voren een afspraak en wij staan klaar om u verder te helpen bij het uitzoeken van een Rituals kerstpakket. U kunt de Rituals kerstpakketten nog persoonlijker maken door een door u aangeleverde wenskaart, brief of product toe te laten voegen aan de kerstpakketten.

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.