ONLINE KERSTPAKKETTEN KOPEN?
Vanaf 20 juni staat onze nieuwe collectie 2018 weer online.

BENT U NU AL OP ZOEK NAAR EEN ORIGINEEL IDEE VOOR UW KERSTPAKKET?
Bel ons of laat uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op!

Rituals

Rituals kerstpakketten

Speciaal voor alle medewerkers die in 2018 hard hebben gezwoegd, hebben wij exclusieve Rituals kerstpakketten samengesteld. Luxe kerstpakketten die gegarandeerd voor een glimlach én een ontspannen kerst zorgen!

De Rituals pakketten zitten vol ontspanningsproducten. Deze producten zijn gebaseerd op eeuwenoude Aziatische tradities. Het zijn kerstpakketten met heerlijke doucheschuim en olie, badschuim, scrub, bodylotion en de lekkerste parfum. Daarnaast hebben we producten die zorgen voor harmonie in huis. In deze pakketten zitten bijvoorbeeld geurkaarsen en interieurparfums.

De producten van Rituals zorgen voor ‘een goed gevoel’. Ze helpen om de momenten bewust te beleven en zorgen voor een ontspannen gevoel. Het is niet alleen leuk om een kerstpakket met Rituals producten te ontvangen, maar de producten brengen iedere medewerker ook weer in balans. Hierdoor kunnen medewerkers in 2019 weer optimaal presteren.

1 - 24 van 25 kerstpakketten

Pagina
per pagina

Populairste Rituals pakketten

Omdat we de grootste aanbieder van kerstpakketten in Nederland zijn, weten we precies welke Rituals producten populair zijn. Met deze kennis hebben we een aantal exclusieve pakketten samengesteld, die alleen via Kerstpakketten.nl verkrijgbaar zijn. We kunnen met zekerheid zeggen dat dit dé populairste kerstpakketten van Rituals zijn:

Niet alleen kerstpakketten met rituals producten, maar een goed gevoel

De kerstpakketten van Rituals zijn een bijzonder geschenk voor het welzijn van medewerkers. Het is steeds belangrijker dat we ons goed voelen; dat we lichamelijk en geestelijk in balans zijn. Het zorgt ervoor dat we meer plezier uit het leven halen. Dit zorgt er weer voor dat we beter presteren op het werk.

Het is dé reden waarom zoveel werkgevers kerstpakketten van Rituals bestellen. Rituals verkoopt geen schoonheid, maar een goed gevoel. Hierbij is gekeken naar eeuwenoude kennis en tradities uit verschillende Aziatische landen.

De producten triggeren onze zintuigen. Het doucheschuim, de badolie en de scrubs triggeren ons gevoel. Daarnaast hebben ze, samen met eau de parfum, interieurparfum en geurkaarsen, effect op ons reukzintuig. Doordat deze producten onze zintuigen triggeren, leven we meer in het nu én worden we automatisch gelukkiger.

Je medewerkers ontvangen niet alleen een kerstpakket met de mooiste Rituals producten, maar vooral een goed gevoel.

Ook voor hem

Rituals producten zijn echt niet alleen voor vrouwen. Ontspanning is immers voor iederéén een toverwoord in 2018. Daarom hebben wij Rituals kerstpakketten speciaal voor mannen.

Deze pakketten bevatten de beste producten uit de mannenlijn van Rituals, zoals een schuimende douchegel, frisse deodorant, verzachtende gezichtscrèmes én heerlijke eau de parfum.

Bekijk nu de populairste Rituals-pakketten voor mannen óf bekijk alle pakketten die we voor mannen hebben samengesteld.

Duur? Nee!

Klinkt geweldig, zo’n kerstpakket van Rituals. Je denkt misschien dat deze luxe duur is, maar niets is minder waar. Omdat wij de allergrootste aanbieder van kerstpakketten zijn, kopen we groot in. Het zorgt ervoor dat we onze pakketten vervolgens tegen een scherpe prijs kunnen verkopen.

De goedkope pakketten zijn al verkrijgbaar vanaf 15 euro! Het is zelfs zo dat de meeste pakketten rond de 15 euro kosten. Daarnaast zijn er een aantal hele bijzondere pakketten, voor de allerbeste medewerkers. Deze pakketten zijn rond de 50 euro. Ze zijn iets duurder, maar elke cent meer dan waard!

Speciale Rituals kerstvoucher

Je hebt misschien moeite met het kiezen van een kerstpakket. Heeft een medewerker liever een pakket met doucheproducten óf een pakket met geuren? Of kan je beter een Rituals pakket met geurkaarsen kopen voor in huis?

Geen zorgen. Speciaal voor kritische medewerkers hebben we kerstvouchers. Deze speciale vouchers zijn verkrijgbaar vanaf 20 euro én zijn te verhogen tot het gewenste bedrag.

Medewerkers kunnen met deze voucher zelf een bestelling plaatsen. Ze kunnen kiezen uit producten van Rituals, maar ook uit andere kerstpakketten. Zo is het met deze vouchers bijvoorbeeld ook mogelijk om een Italiaans of Scandinavisch pakket óf een champagne-, wijn- of bierpakket te kiezen!

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.