Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

Sinterklaaspakket

Wij kunnen ons gerust specialist in eindejaarsgeschenken noemen. Waar de focus altijd blijft liggen op onze kerstpakketten spelen we ook in op de geschenken begin december, namelijk de Sinterklaaspakketten. Ook in die tijden een zeer geschikt moment om uw blijk van waardering te tonen in de vorm van een cadeau. Geheel in stijl, eenvoudig te bestellen en bezorgd op een gewenste datum en locatie. Vindt u hét Sinterklaaspakket om te schenken?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sinterklaaspakketten voor bedrijven

Als leverancier van eindejaarsgeschenken hebben wij veel ervaring met het bezorgen van cadeaus in december voor bedrijven. Aan het eind van het jaar willen veel ondernemers hun werknemers of relaties bedanken voor de samenwerking. Daar waar we experts zijn op het gebied van kerstpakketten mogen ook de geschenken begin december niet ontbreken: de Sinterklaaspakketten voor bedrijven. Het gaat om kleine cadeaus, puur voor het gebaar. Als verrassing op hun bureau of in de kantine. Waar dan ook, een Sinterklaaspakketje valt altijd in de smaak. Zoek daarom snel uw Sinterklaaspakket uit en verras uw werknemers binnen uw bedrijf.

 

Een verrassing aan het begin van de werkdag

Komt Sinterklaas ook bij uw bedrijf langs? Hoe leuk is het om wat persoonlijke cadeaus te geven aan uw personeel. Verras uw hardwerkende collega's met een Sinterklaaspakket. Wat een kleinigheidje al goed kan doen! Een chocoladeletter, een zakje kruidnoten, bonbons of speculaascake, voor ieder is er wat wils. Voor een goedkope prijs kunt u Sinterklaas zijn. Let maar op dat dit gewaardeerd wordt!

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.