Ronald McDonald

Het Ronald McDonald Kinderfonds. Meer informatie kunt u vinden op www.kinderfonds.nl biedt een helpende hand aan zieke of gehandicapte kinderen en hun familie. In Ronald McDonald Huizen logeren gezinnen vlak bij het (psychiatrisch) ziekenhuis of revalidatiecentrum om dicht bij hun kind te zijn. In Ronald McDonald Huiskamers kunnen gezinnen even ontspannen tijdens de behandeling van het kind. Dankzij Ronald McDonald Sport & Spel en Vakantie kunnen zieke of gehandicapte kinderen samen sporten of spelen of er met het hele gezin even helemaal uit

Samen met u willen wij graag ons steentje bijdragen aan dit goede doel!

Wij hebben een aantal kerstpakketten geselecteerd, waarmee wij het Kinderfonds ondersteunen. U kunt deze goede doel kerstpakketten eenvoudig herkennen op onze website. 

Wij doneren 5% van de totale omzet van deze pakketten aan het einde van ons seizoen aan het Kinderfonds.

"Als je kind ziek is of gehandicapt, wil je als ouder in de buurt zijn. Als ambassadeur voor het Ronald McDonald Kinderfonds draag ik de activiteiten van het Kinderfonds en de Ronald McDonald Huizen een warm hart toe. Door uw bestelling kunt ook ú het Kinderfonds een handje helpen!"

Robert ten Brink, Ambassadeur Ronald McDonald Kinderfonds

 

 

 

 

 

"Als je kind ernstig ziek is, wil je als ouder in de buurt zijn. Het Ronald McDonald 

Kinderfonds maakt dat met de Ronald McDonald Huizen mogelijk. Die bieden ouders een logeerplek, op loopafstand van het ziekenhuis. Maar het Kinderfonds doet meer. Het geeft zieke en gehandicapte kinderen ook de kans om te sporten, te spelen en met de hele familie op vakantie te gaan. Als ambassadeur draag ik het werk van het Kinderfonds een warm hart toe. Met uw bestelling, kunt ook ú het Kinderfonds steunen!"

Yvon Jaspers, Ambassadeur Ronald McDonald Kinderfonds

 Een greep uit de werkzaamheden van het Ronald McDonald Kinderfonds

In Ronald McDonald Huizen i logeren gezinnen vlak bij hun zieke kind in het ziekenhuis of revalidatiecentrum om zo dicht bij elkaar te zijn. De Ronald McDonald Huiskamers zijn veilige, comfortabele, huiselijke plekken in of bij een instelling, waar gezinnen van zieke of gehandicapte kinderen zich even kunnen terugtrekken. Sommige Huiskamers zijn uitgebreid met spelmogelijkheden, zodat kinderen even kunnen vergeten dat ze ziek zijn en met elkaar en hun broertjes en zusjes kunnen spelen. Dankzij Ronald McDonald Vakantie en Ronald McDonald Sport kunnen zieke of gehandicapte kinderen met het hele gezin onbeperkt vakantie vieren of samen sporten. Iedereen speelt mee!

Bekijk meer activiteiten

 

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.