Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

Ronald McDonald

Ronald McDonald Kinderfonds

Dicht bij je zieke kind.
Zieke kinderen voelen zich beter met hun ouders, broertjes en zusjes in de buurt. 
Ouders houden de zorg beter vol met een rustplek dicht bij hun zieke of zorgintensieve kind. 
Want als je hele wereld op de kop staat door ziekte of zorg, is als familie bij elkaar zijn het belangrijkst.

In twaalf Ronald McDonald Huizen logeren ouders, broertjes en zusjes op loopafstand van het ziekenhuis. Zo zijn ze binnen vijf minuten bij het ziekenhuisbed van hun kind. In twaalf Ronald McDonald Huiskamers ontspannen families in een huiselijke sfeer. Midden in de ziekenhuizen zijn de gezinnen daar even weg uit de ziekenhuissfeer. In de drie vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds komen gezinnen op adem tijdens hun welverdiende vakantie in een van de aangepaste appartementen. Deze gezinnen een warme plek bieden is alleen mogelijk dankzij vrijwilligers, sponsoren en donaties. Het Kinderfonds ontvangt geen overheidssubsidie.

Wilt u een extra betekenisvol kerstpakket? Door een goede doelen kerstpakket te bestellen, kunt u bijdragen aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Uw pakket betekent een donatie voor de gezinnen in de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Zo maakt u het verschil voor gezinnen met een ziek of zorgintensief kind.

 “Ik ben zelf veel te vroeg geboren, maar destijds waren er nog geen Ronald McDonald Huizen. Mijn ouders moesten elke keer op en neer rijden van huis naar het ziekenhuis. Het was voor hen zoveel fijner geweest om dicht bij mij te zijn. Ik moet er niet aan denken dat mijn dochter in het ziekenhuis zou liggen. Het liefst zou ik geen centimeter van haar bed wijken."

Jan Versteegh, ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds

 "Als je een ziek of zorgintensief kind hebt, wil je als ouder in de buurt zijn. Als ambassadeur voor het Ronald McDonald Kinderfonds draag ik de activiteiten van het Kinderfonds en de Ronald McDonald Huizen een warm hart toe. Door uw bestelling kunt ook ú het Kinderfonds steunen!" -

Robert ten Brink, Ambassadeur Ronald McDonald Kinderfonds

 

"Als je kind ernstig ziek is, wil je als ouder in de buurt zijn. Het Ronald McDonald Kinderfonds maakt dat met de Ronald McDonald Huizen mogelijk. Die bieden ouders een logeerplek, op loopafstand van het ziekenhuis. Maar het Kinderfonds doet meer. Het geeft zieke en zorgintensieve kinderen ook de kans om met de hele familie op vakantie te gaan en onbezorgd van elkaar te genieten. Als ambassadeur draag ik het werk van het Kinderfonds een warm hart toe. Met uw bestelling, draagt ook u bij!" -

Yvon Jaspers, Ambassadeur Ronald McDonald Kinderfonds

* Foto Moon Jansen

 


Lees meer: www.kinderfonds.nl

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.