ONLINE KERSTPAKKETTEN KOPEN?
Vanaf 20 juni staat onze nieuwe collectie 2018 weer online.

BENT U NU AL OP ZOEK NAAR EEN ORIGINEEL IDEE VOOR UW KERSTPAKKET?
Bel ons of laat uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op!

Nuttige Kerstpakketten Weggeven

Wilt u nuttige kerstpakketten weggeven? Dan kan u maar beter het zekere voor het onzekere nemen en voor topkwaliteit gaan. Kerstpakketten zijn ideaal om uw medewerkers, klanten en partners mee te verrassen en hen te bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar. In tegenstelling tot een wenskaart of een bedrukte balpen is een kerstpakket allesbehalve saai. U springt ertussenuit en scoort gegarandeerd. Bovendien zijn nuttige kerstpakketten synoniem met genieten en zullen ze uw relaties lang bijblijven.

 

Nuttige kerstpakketten weggeven: maak je keuze uit ons uitzonderlijk aanbod

Wil je nuttige kerstpakketten weggeven? Dan ben je bij Kerstpakketten.nl aan het juiste adres. Wij zijn de grootste online leverancier van kerstpakketten en hebben een uitgebreid assortiment in de aanbieding. Je kan kiezen uit verschillende kerstpakketten: luxe, duurzaam, Italiaans, speciaal voor vrouwen of mannen, goede doelen, … Het is allemaal mogelijk. Bovendien kan je ook een nuttige kerstpakket op maat weggeven. Onze medewerkers staan klaar om samen met jou het ideale kerstpakket samen te stellen.

Nuttige kerstpakketten, daar praten uw personeel, medewerkers en relaties nog járen over na. “Maar waar koop ik nuttige kerstpakketten?” horen we u vragen. Welnu, bij Kerstpakketten.nl bent u alvast aan het juiste adres om de meest nuttige kerstpakketten ooit te vinden! Ontdek ons uitgebreide aanbod, kies uit de vele nuttige kerstpakketten een pakket dat past binnen uw budget, en plaats uw bestelling online, via mail of telefonisch. De juiste kerstpakketten kiezen, was nooit eenvoudiger!

Het belastingvoordeel op uw kerstpakketten in 2018

Bent u op zoek naar een manier om uw medewerkers een extraatje te gunnen? Dan zijn kerstpakketten ideaal. Het zijn leuke en originele geschenken die zeker in de smaak vallen. Bovendien zijn kerstpakketten ook fiscaal aftrekbaar.

Dankzij de nieuwe werkkostenregeling, die sinds begin 2016 van kracht is, kunt u kerstpakketten belastingvrij schenken. Ze behoren namelijk tot de zogenaamde vrije ruimte die u kunt benutten om medewerkers onbelast te vergoeden. Het percentage bedraagt voortaan 1,2 procent van de totale fiscale loonsom
 

Nuttige kerstpakketten weggeven: al gedacht aan een goed doel?

Kerstpakketten.nl zet zich in voor goede doelen. Bij elke bestelling wordt automatisch een goed doel gesteund. Daarnaast biedt Kerstpakketten.nl ook specifieke 'goede doelen kerstpakketten' aan. Deze kerstpakketten zijn specifiek voor opgesteld voor het steunen van een goed doel en 5% van de totale orderwaarde gaat naar een bepaald goed doel.

De goede doelen die we vandaag steunen zijn Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele andere, door onze klant uitgekozen, organisaties. Met de goede doelen kerstpakketten wenst u niet enkel u collega’s en zakenrelaties een gelukkig Nieuwjaar, maar ook zieke en gehandicapte kinderen!

Nuttige kerstpakketten weggeven bij Kerstpakketten.nl

Bij Kerstpakketten.nl doen we er alles aan om onze klanten snel en vakkundig te bedienen. Dat merk je ook wanneer je kerstpakketten online bestelt. Het is snel, gemakkelijk en 100% veilig. Wist je trouwens dat je ook een selectie kan maken op prijsklasse? Zo is je keuze meteen afgestemd op je budget.

Nuttige kerstpakketten weggeven is bij ons echt kinderspel. Neem de proef op de som en bestel je favoriete kerstpakketten vandaag nog online!

 

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.