Verhoging vrije ruimte

De vrije ruimte over uw fiscale loon tot en met € 400.000 wordt in 2020 verhoogd van 1,7% naar 3%. Hier mee kunt u, als u daarvoor de financiële ruimte heeft, uw werknemers extra tegemoet komen. Lees meer over de verhoging van de vrije ruimte bij de Belastingdienst.

Kerstpakket bestellen in Lelystad?

Kerstpakketten.nl is de grootste leverancier van kerstpakketten in Nederland, onder andere in Lelystad. Kies eenvoudig een kerstpakket naar uw keuze en laat uw kerstpakket bezorgen in Lelystad. U kunt een kant-en-klaar kerstpakket bestellen waarbij u zelf het thema kiest en de prijsklasse bepaalt, of u stelt zelf uw kerstpakket samen op Kerstpakketten.nl. Voorbeelden van kant-en-klare kerstpakketten zijn Rituals kerstpakketten, BBQ kerstpakketten en Bier kerstpakketten.


KERSTPAKKETTEN.NL ASSORTIMENT


Het assortiment van Kerstpakketten.nl is mooi, uitgebreid en gevarieerd. Met ruim 400 verschillende kerstpakketten vindt u altijd een kerstpakket naar wens. Ieder kerstpakket is leverbaar door heel Nederland, zo ook in Lelystad. Kerstpakketten.nl heeft de kerstpakketten opgedeeld in thema’s, waardoor er voor ieder wat wils is.


Bekijk onze kerstpakketten binnen de verschillende thema’s van Kerstpakketten.nl

 

BETAAL- EN BESTELMOGELIJKHEDEN


Het is heel gemakkelijk om online uw bestelling te plaatsen. Plaats het kerstpakket naar keuze in uw winkelmandje en bepaal de hoeveelheid. Vervolgens vult u uw verzendadres in, waaronder de plaats Lelystad. Indien het factuuradres hetzelfde is hoeft u deze niet meer in te vullen. Kies daarna de verzendmethode en de bezorgdatum. Tot slot controleert u de bestelling en volgt de betaling waarbij u zelf de betaalmethode bepaalt. U kunt hierbij kiezen uit iDeal, CreditCard of betaling op factuur. Rest ons ervoor te zorgen dat uw bestelling in orde gemaakt wordt en wordt bezorgd op uw locatie in Lelystad.


KERSTPAKKETTEN BESTELLEN NAMENS EEN BEDRIJF IN LELYSTAD


Wilt u als bedrijf een bestelling doen, dan verwijzen wij u graag door naar de pagina ‘waarom kies je voor ons?’. Hier staan de mogelijkheden met betrekking tot het bestellen van een kerstpakket namens een bedrijf in Lelystad. Op deze manier kan een bedrijf haar personeel, medewerkers en/of relaties een passend kerstpakket schenken aan het einde van het jaar.


HULP BIJ HET KIEZEN VAN EEN KERSTPAKKET


Het valt niet altijd mee om een geschikt kerstpakket te kiezen. Daarom denkt Kerstpakketten.nl met u mee. Zo bieden wij u de mogelijkheid om zelf kerstpakketten samen te stellen. Vanaf 50 dezelfde kerstpakketten kunt u geheel naar eigen wens en idee uw kerstpakket samenstellen. Dat kan telefonisch (088-501044) of per mail.

Een andere optie is de showroom in Uden te bezoeken. Hiervoor dient u wel telefonisch een afspraak te maken via onze contactpagina. Het geeft u dan de mogelijkheid om, eventueel met behulp van een specialist, zelf alle artikelen te voelen, uit te zoeken en een passend kerstpakket samen te stellen.


KERSTCADEAUKIEZEN


Mocht het zo ver komen dat u nog steeds niet weet wat voor een kerstpakket u wilt bestellen, dan is er ook nog de mogelijkheid om te gaan voor KerstcadeauKiezen van Kerstpakketten.nl. Dit komt vaker voor wanneer iemand een kerstcadeau wil geven aan iemand, maar niet precies weet wát. Op deze manier kan diegene zelf bepalen waar hij of zij het online keuzegeschenk aan besteedt. Het gaat immers om het gebaar.


Weet u welk kerstpakket u graag zou willen bestellen? Of wilt u graag alle kerstpakketten nog in een overzicht willen zien? We horen het graag om vervolgens uw kerstpakket naar wens met alle zorg bij u in Lelystad komen bezorgen!

 

Copyright © 2020 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.