Filteren
Huidige filters
 1. Traditioneel Food Verwijder dit artikel
Selectie verfijnen
Filter op Thema's 2019
 1. Food pakketten
 2. Goedkoop
Filter op Traditioneel
 1. Top 10 2019
 2. Top 20 mannen
 3. Top 20 vrouwen
 4. Food
 5. Non-food
 6. Bier
 7. Wijn
Filter op Artikelen
 1. 10 tot 20 artikelen
 2. 20 tot 30 artikelen
 3. 30 + artikelen
Verfijn uw keuze

Kerstpakketten voor mannen - Food

Wilt u een kerstpakket voor de mannen in uw bedrijf bestellen waar ze echt blij van worden? Dan zijn de kerstpakketten voor mannen van Kerstpakketten.nl echt iets voor u. Bij de samenstelling van kerstpakketten voor mannen hebben wij gekeken naar de wensen van mannen en samen met onze 25 jaar ervaring hebben wij de leukste en stoerste kerstpakketten voor mannen kunnen samenstellen. Vaak vinden mannen andere kerstpakketten leuk dan vrouwen, daarom bieden wij aparte kerstpakketten voor mannen en voor vrouwen aan. Zo krijgt iedereen een geschikt en leuk kerstpakket. Natuurlijk vindt niet iedere man hetzelfde leuk, daarom hebben wij een ruim aanbod van kerstpakketten voor mannen, zodat u genoeg keuze heeft! Kijk snel verder en vind uw kerstpakket mannen!

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kerstpakketten voor mannen bestellen

Op Kerstpakketten.nl kunt u eenvoudig online kerstpakketten voor mannen bestellen. Dit kunt u snel doen via onze webshop. Wat dacht u van de kerstpakketten Aan Het Werk, Survival Kit of Roast & Toast? Dat zijn nog eens typische mannen kerstpakketten! Vindt u het lastig welk kerstpakket voor mannen u wilt bestellen? Dan kunt op afspraak een bezoek brengen aan onze showroom, waar wij u graag verder helpen. Bij de levering van uw kerstpakketten voor mannen zorgen wij dat uw kerstpakketten prachtig en feestelijk zijn verpakt in een mooie cadeauverpakking, hierdoor maakt u de kerst van uw medewerkers en/of klanten extra feestelijk.

Origineel kerstpakket voor mannen

Op zoek naar een origineel kerstpakket voor mannen binnen uw organisatie? Wij denken met u mee. U kunt kijken naar alle orginele kerstpakketten op Kerstpakketten.nl, of onze toppers bekijken. Zie hieronder een aantal orginele kerstpakketten die wij, op basis van onze ervaring en inzichten, speciaal hebben samengesteld voor mannen. Kunt u de mannen binnen uw bedrijf hiermee gelukkig maken? Wij denken van wel!

Orgineel kerstpakket voor mannen - Foodtruck Origineel kerstpakket voor mannen - Darts Origineel kerstpakket voor mannen - BBQ Masters

Met een kerstpakket voor mannen het goede doel steunen

Met onze kerstpakketten voor mannen kunt u het goede doel steunen. Wij hebben een aantal kerstpakketten geselecteerd die het goede doel steunen. Deze geselecteerde kerstpakketten zijn te vinden in ons gehele assortiment en zijn te herkennen aan het logo van het goede doel bij de producten. De goede doelen die wij steunen zijn:

5% van de totale omzet van de geselecteerde kerstpakketten gaat naar het goede doel. U kunt goede doelen kerstpakketten niet alleen vinden bij de kerstpakketten voor mannen, maar in ons gehele assortiment. Kijk snel verder naar alle kerstpakketten waarmee u het goede doel kunt steunen.

Zelf een kerstpakket voor mannen samenstellen

Heeft u al een leuk idee wat er in uw kerstpakket voor mannen moet zitten en wilt u het kerstpakket helemaal zelf samenstellen? Als u meer dan 50 dezelfde kerstpakketten voor mannen wilt bestellen, dan kunt u zelf uw kerstpakketten samenstellen. Bij het samenstellen van een kerstpakket voor mannen kunt u producten kiezen uit ons gehele assortiment kerstpakketten. U heeft dus keuze uit een ruim assortiment en u kiest helemaal zelf hoe uw kerstpakket voor mannen eruit komt te zien en wat de prijsklasse is. Bij het samenstellen kunt u ook een zelf aangeleverde wenskaart, brief of artikel mee laten verpakken om de kerstpakketten voor mannen extra persoonlijk te maken. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken of een afspraak te maken.

 

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.