Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

Teamwork kerstpakketten

Teamwork is enorm belangrijk binnen uw bedrijf / organisatie. Speciaal daarom hebben wij Teamwork kerstpakketten samengesteld. De inhoud van deze originele kerstpakketten geeft aan dat een werkgever waardering heeft voor zijn of haar werknemers. De producten staan symbool voor een goede samenwerking. Laat je werknemers rond de feestdagen op een bijzondere manier zien dat je trots bent op het teamwork het afgelopen jaar met een Teamwork kerstpakket!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Teamwork Kerstpakket bestellen

Iedere organisatie is gebaat bij goed teamwork. Samenwerking is dé sleutel tot succes. Ongetwijfeld besteedt ook uw bedrijf aandacht aan teamwork. Wij zien de feestdagen in december als uitgelegen mogelijkheid om de samenwerking binnen uw organisatie te benadrukken. Met een Teamwork kerstpakket kun je dit benadrukken en een blijk van waardering tonen. Kerstpakketten.nl biedt een ruim assortiment Teamwork kerstpakketten aan. De samenwerking wordt aangedikt met speciale teamwork-producten, maar ook met een leuk product wat symbool staat voor het teamwork!

Teamspirit

De juiste teamspirit draagt bij aan het behalen van gestelde doelstellingen binnen een bedrijf / organisatie. Daarom is het tijd om te proosten op het nieuwe jaar. Het Teamspirit kerstpakket brengt de boodschap op een heerlijke manier over en dat voor maar € 20,00!

Pauzemoment

Resultaten komen niet vanzelf aanwaaien. Om de kwaliteit van het werk te kunnen garanderen is het belangrijk om te ontspannen tussen de werkzaamheden door. Daar hebben we bij Kerstpakketten.nl slim op ingespeeld. Verras uw werknemers met het speciale Pauzemoment kerstpakket! Dit kerstpakket bevat lekkere snacks, maar ook een jeu de boules set! Schenk uw werknemers dit geweldige kerstpakket en las een echt pauzemoment in door ontspannen een balletje te gooien.

Mooie Klus

Bent u van plan uw werknemers te verwennen met een kerstpakket dat erg nuttig kan zijn? Voor de klussende collega’s is het kerstpakket Mooie Klus perfect! We hebben het dan over een kerstpakket met gereedschapskist met inzet. Naast talloze overheerlijke producten kunt u uw collega’s aan het werk zetten met deze gereedschapskist. Genoeg werknemers die thuis de klusjesman uithangen en vooruit kunnen met dit cadeau. Of kan dit kerstpakket nog van nut zijn binnen uw eigen bedrijf?

Zelf een Teamwork Kerstpakket samenstellen

Heeft u meer dan 50 dezelfde kerstpakketten nodig, dan kunt u bij Kerstpakketten.nl ook zelf uw kerstpakketten samenstellen. Verras u werknemers met een uniek kerstpakket. Door een uitgebreid assortiment kunt u precies geven wat u zelf wilt. Kies zelf de Teamwork producten waarvan u denkt dat ze passen binnen uw team(s). Wilt u een Teamwork kerstpakket inclusief een luxeproduct? Dat kan ook! Uit alle producten die wij aanbieden kunt u uw keuze maken. Zo is het Teamwork kerstpakket helemaal op maat.

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.