Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

Filteren

Kerstpakket Particulier - Wine & Dine

Een kerstpakket particulier bestellen? Vaak worden kerstpakketten geschonken door werkgevers aan hun personeel of zakenrelaties, maar wat nou als je een kerstcadeau wilt geven aan familie, vrienden, buurtgenoten of andere kennissen. Dit is geen probleem bij Kerstpakketten.nl. Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring in de verkoop en samenstelling van kerstpakketten, hierdoor weten wij precies wat particulieren zoeken en kunnen wij de leukste particuliere kerstcadeaus samenstellen. In ons ruime assortiment particuliere kerstpakketten kun je zeker een geschikt kerstgeschenk uitzoeken. De pakketten bieden we in verschillende prijsklasses aan, zodat er voor ieder wat bij zit. Bestel nu een van de onderstaande particuliere kerstpakketten bij Kerstpakketten.nl!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom een kerstpakket particulier bestellen bij Kerstpakketten.nl?

Bij ons kunt u particuliere kerstcadeaus al bestellen en laten bezorgen vanaf € 16,50, waarbij je keuze hebt uit een ruim assortiment. Wilt u als particulier niet veel uitgeven, dan hebben we goedkope kerstpakketten voor je in een overzicht geplaatst. Daarnaast hebben we een aantal thema's die zich kenmerken als dé kerstpakketten 2021. Denk daarbij aan orginele, duurzame of luxe kerstpakketten. Je kunt kiezen voor een door ons samengesteld particulier kerstpakket. Als je meer dan 50 dezelfde kerstpakketten bestelt, kunt je jouw kerstpakketten zelf samenstellen. Je hebtkeuze uit al de producten die te vinden zijn in de door ons samengestelde kerstpakketten en thema’s, waarbij alle combinaties mogelijk zijn. Hierdoor heb je dus de mogelijkheid jouw kerstpakketten geheel naar eigen wens samen te stellen.

Particulier Kerstpakket - Wonderful

Particuliere kerstpakketten bestellen

Op Kerstpakketten.nl kunt u makkelijk en snel particuliere kerstpakketten bestellen. U kunt uw door ons samengesteld particulier kerstpakket eenvoudig online bestellen in onze webshop. Op Kerstpakketten.nl is het al mogelijk om 1 particulier kerstpakket te bestellen. Wilt u een bezoek brengen aan onze showroom om zelf uw kerstpakket samen te stellen? Maak dan een afspraak en wij staan klaar om u te helpen bij het uitzoeken en samenstellen van een geschikt particulier kerstpakket. Bij de levering van uw bestelde particuliere kerstpakketten zorgen wij voor een mooie en feestelijke cadeauverpakking.

Als particulier kerstpakketten bestellen? Zie daarvoor ons assortiment kerstpakketten.

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.