Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

Halal kerstpakket

Op zoek naar een Halal kerstpakket? Bij Kerstpakketten.nl kunt u ook terecht voor een kerstpakket zonder alcohol en varkensvlees. Onze Halal kerstpakketten genieten de voorkeur van een grote groep mensen. Door de inhoud van deze kerstpakketten zal u veel waardering krijgen. Een goede reden om waar gewenst een Halal kerstpakket te bestellen voor uw werknemers.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Halal kerstpakketten

Om te voldoen aan de wensen van alle werknemers heeft Kerstpakketten.nl speciale Halal kerstpakketten in het assortiment opgenomen. Hiermee kunt u iedereen binnen uw bedrijf / organisatie voorzien van een perfect kerstpakket. Onze Halal kerstpakketten zijn 100% vrij van alcohol en varkensvlees. Ook houden wij rekening met bepaalde E-nummers. Zo houdt u met iedereen rekening gedurende de feestdagen in december.

Eerlijk en goedkoop

De Halal kerstpakketten zijn het beste te beschrijven als eerlijk en goedkoop. De producten in de kerstpakketten zijn eerlijk en voldoen daarmee aan de halal-eisen. U bepaalt zelf welk Halal kerstpakket u wilt schenken. Kies bijvoorbeeld voor het goedkope Eerlijk kerstpakket.

Gouden Gloed

Wilt u graag een Halal kerstpakket schenken vol met lekkernijen? Daarvoor hebben we het kerstpakket Gouden Gloed samengesteld. Dit Halal kerstpakket zit bomvol lekkernijen en bevat daarnaast nog een aantal gratis artikelen. Wij hebben namelijk een gratis KerstMagazine, Postcode-Loterij cadeaubon en Landal GreenParks cadeau cheque toegevoegd. Een klassieke kaars in glas maakt dit Halal kerstpakket compleet!

Teamspirit

Om de samenwerking binnen uw bedrijf / organisatie te benadrukken kunnen wij u adviseren voor het Teamspirit Halal kerstpakket te gaan. Dit kerstpakket zit boordevol producten die geschikt zijn om een goede teamspirit te vieren. Wat dacht je van truffels, borreltoast en crème de brie? De champagneglazen voor de sparkling druivensap maken dit Halal kerstpakket compleet.

Hartverwarmend

Wat is er in de decembermaanden niet lekkerder dan er warmpjes bij te zitten? Het Hartverwarmend Halal kerstpakket voldoet volledig aan deze eis. Verwen uw werknemers met dit luxe kerstpakket. Een heerlijke kop koffie, inclusief een brownie en een appeltaartje. Wie wil dat nu niet? Je vindt het allemaal in dit hartverwarmend kerstpakket!

Wilt u graag weten welke kerstpakketten u nog meer kunt bestellen op Kerstpakketten.nl? Wij hebben onze kerstpakketten opgedeeld in een aantal toepasselijke thema's. Deze thema's zijn met zorg en op basis van onze ervaring gekozen. Hiermee spelen we in op de wensen en behoeftes van de mensen. Klik op onderstaande button om een overzicht van alle kerstpakketten van Kerstpakketten.nl te zien.

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.