Filteren
Selectie verfijnen
Filter op Prijs
 1. € 0,00 - € 25,00
 2. € 25,00 - € 35,00
 3. € 50,00 en hoger
Filter op Thema's 2018
 1. Kernwaarden
 2. Goedkoop
Filter op Traditioneel
 1. Non-food
Filter op Artikelen
 1. 10 tot 20 artikelen
Filter op Kleur
 1. Goud
 2. Groen
 3. Zwart
 4. Oranje
Verfijn uw keuze

Halal kerstpakketten

Op zoek naar een Halal kerstpakket? Bij Kerstpakketten.nl kunt u ook terecht voor een kerstpakket zonder alcohol en varkensvlees. Onze Halal kerstpakketten genieten de voorkeur van een grote groep mensen. Door de inhoud van deze kerstpakketten zal u veel waardering krijgen. Een goede reden om waar gewenst Halal kerstpakketten te bestellen voor uw werknemers.

4 producten

per pagina

Halal kerstpakketten

Om te voldoen aan de wensen van alle werknemers heeft Kerstpakketten.nl speciale Halal kerstpakketten in het assortiment opgenomen. Hiermee kunt u iedereen binnen uw bedrijf / organisatie voorzien van een perfect kerstpakket. Onze Halal kerstpakketten zijn 100% vrij van alcohol en varkensvlees. Ook houden wij rekening met bepaalde E-nummers. Zo houdt u met iedereen rekening gedurende de feestdagen in december.

Eerlijk en goedkoop

De Halal kerstpakketten zijn het beste te beschrijven als eerlijk en goedkoop. De producten in de kerstpakketten zijn eerlijk en voldoen daarmee aan de halal-eisen. U bepaalt zelf welk Halal kerstpakket u wilt schenken. Kies bijvoorbeeld voor het goedkope Eerlijk kerstpakket.

Gouden Gloed

Wilt u graag een Halal kerstpakket schenken vol met lekkernijen? Daarvoor hebben we het kerstpakket Gouden Gloed samengesteld. Dit Halal kerstpakket zit bomvol lekkernijen en bevat daarnaast nog een aantal gratis artikelen. Wij hebben namelijk een gratis KerstMagazine, Postcode-Loterij cadeaubon en Landal GreenParks cadeau cheque toegevoegd. Een klassieke kaars in glas maakt dit Halal kerstpakket compleet!

Teamspirit

Om de samenwerking binnen uw bedrijf / organisatie te benadrukken kunnen wij u adviseren voor het Teamspirit Halal kerstpakket te gaan. Dit kerstpakket zit boordevol producten die geschikt zijn om een goede teamspirit te vieren. Wat dacht je van truffels, borreltoast en crème de brie? De champagneglazen voor de sparkling druivensap maken dit Halal kerstpakket compleet.

Hartverwarmend

Wat is er in de decembermaanden niet lekkerder dan er warmpjes bij te zitten? Het Hartverwarmend Halal kerstpakket voldoet volledig aan deze eis. Verwen uw werknemers met dit luxe kerstpakket. Een heerlijke kop koffie, inclusief een brownie en een appeltaartje. Wie wil dat nu niet? Je vindt het allemaal in dit hartverwarmend kerstpakket!

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.