Momenteel zijn wij achter de schermen druk bezig met de collectie kerstpakketten voor 2020. 

Waardering; meer dan ooit actueel!

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

Filteren

Duurzame kerstpakketten - Wijn

Duurzame kerstpakketten bestellen voor uw werknemers? U bent op zoek naar een kerstpaakket die geen schade toebrengen aan mens of milieu. In het assortiment van Kerstpakketten.nl vindt u ongetwijfeld een geschikt duurzaam kerstpakket die is samengesteld met de drie P’s in gedachten: People, Planet en Profit. Onze kerstpakketten zijn duurzaam omdat we producten kiezen die onder goede omstandigheden zijn geproduceerd en het milieu niet hebben belast. Daarnaast bevatten ze échte kwaliteitsproducten! 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Duurzame kerstpakketten bestellen

Duurzaamheid betekent niet dat een kerstpakket meteen heel duur hoeft te zijn. U kunt al een duurzaam kerstpakket bestellen vanaf slechts € 15,95, nameljik het Kerstpakket Opgeruimd. Dit duurzaam kerstgeschenk is klein maar fijn. Een goedkoop kerstpakket met leuke artikelen voor in de keuken, zoals voorraadpotten en food-producten die hierin opgeruimd kunnen worden. Een ander voorbeeld is het Kerstpakket Kiekeboe. De duurzaamheid van dit pakket zit hem in de voorziening van vogeltjes in de tuin. Laat de liefhebber genieten van alle producten uit dit pakket waarmee hij of zij de tuin kan opleuken. Dit duurzaam kerstpakket bevat een nestkast en een vetbol waar de vogeltjes wel van kunnen genieten. Ga snel naar deze duurzame kerstpakketten en bestel ze online via Kerstpakketten.nl!

Kerstpakket Opgeruimd Kerstpakket Kiekeboe

 

U kunt ook een aantal óf slechts één kerstpakket bestellen en hoeft dus niet per se grote aantallen af te nemen. Bij een bestelling vanaf 50 kerstpakketten kunt u het complete pakket zelf samenstellen. U kunt dan alle bijzondere en duurzame producten selecteren een zo uw eigen, perfecte pakket samenstellen.

 

Eerlijkheid duurt het langst

Een (h)eerlijk kerstpakket. Daar is steeds meer vraag naar. Bij het samenstellen van de kerstpakketten van 2020 hebben we bewust rekening gehouden met duurzame en biologische kerstpakketten. Steeds meer mensen hechten waarde aan deze kernwoorden, dus hebben we hierop ingespeeld. Hét kerstpakket van 2020 met betrekking tot duurzaamheid, (h)eerlijk en verantwoord is logischerwijs het Kerstpakket Eerlijk. Een geschenk vol met mooie biologische producten. Hiermee laat u uw bewuste werknemer of relatie genieten van een verantwoorde kerstvakantie.

Kerstpakket Eerlijk

 

Inspiratie opdoen voor een duurzaam kerstpakket

Het is niet altijd even gemakkelijk om een geschikt kerstpakket te vinden. Wij kunnen u hierbij wel helpen. Allereerst hebben we thema's aangemaakt waaruit u inspiratie kunt halen. Daarnaast kunt u onze kerstpakket ideeën tot u nemen en wie weet helpt u dat op weg. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen bij ons totaaloverzicht aan kerstpakketten of contact met ons opnemen.

 

 

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.