Filteren
Huidige filters
  1. Traditioneel Top 10 2019 Verwijder dit artikel
Selectie verfijnen
Verfijn uw keuze

Duurzaam kerstpakket - Top 10 2019

Duurzaam kerstpakket bestellen voor uw werknemers? U bent op zoek naar duurzame kerstpakketten die geen schade toebrengen aan mens of milieu. In het assortiment van Kerstpakketten.nl vindt u duurzame kerstpakketten die zijn samengesteld met de drie P’s in gedachten: People, Planet en Profit. Onze kerstpakketten zijn duurzaam omdat we producten kiezen die onder goede omstandigheden zijn geproduceerd en het milieu niet hebben belast. Daarnaast zijn het écht kwaliteitsproducten! 

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Fair & Share met een bijzonder verhaal

Fair & Share is een bijzondere kerstpakkettenlijn van Kerstpakketten.nl. Onze kerstpakketten van het Fair & Share-merk bevatten bijzondere, duurzame producten. Het zijn producten van de hoogste kwaliteit, omdat Fair & Share hoge eisen stelt. De smaak, de uitstraling én de logistiek moeten perfect zijn!

Bijzondere producten

U kunt kiezen tussen een aantal speciale Fair & Share-pakketten. Ontdek de bijzondere producten die in deze pakketten terug te vinden zijn, zoals Zweeds brood, een heerlijke koekreep, een lekkere reep chocolade van Grazioso en biologische muesli. Ieder product is speciaal én heeft een eigen verhaal.

Steun een goed doel

U bestelt een Fair & Share-kerstpakket niet alleen voor de duurzame, bijzondere en biologische producten, maar ook om anderen te helpen. Van alle Fair & Share-kerstpakketten die worden verkocht, wordt een deel afgedragen aan een Nederlands goed doel. Deze goede doelen zijn de Voedselbank en Stichting Present. Hiermee geven we samen een mooie invulling aan de kerstgedachte.

Bekijk alle goede doelen kerstpakketten

Duurzaam kerstpakket bestellen

Duurzaamheid betekent niet dat een kerstpakket meteen heel duur hoeft te zijn. U kunt al een duurzaam kerstpakket bestellen vanaf slechts €9,95. U kunt ook een aantal óf slecht één kerstpakket bestellen en hoeft dus niet per se grote aantallen af te nemen. Bij een bestelling vanaf 50 kerstpakketten kunt u het complete pakket zelf samenstellen. U kunt dan alle bijzondere en duurzame producten selecteren een zo uw eigen, perfecte pakket samenstellen.

Meer over het zelf samenstellen van een kerstpakket.

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.