Bijzondere kerstpakketten

Wilt u met Kerstmis iets bijzonders geven aan uw werknemers en/of klanten? Dan kunt u kiezen voor een bijzonder kerstpakket van Kerstpakketten.nl. Bij ons heeft u keuze uit een ruim assortiment met bijzondere kerstpakketten die al vanaf € 10,00 te bestellen zijn. Ieder jaar veranderen we onze bijzondere kerstpakketten, zodat deze kerstgeschenken ieder jaar bijzonder blijven. We hebben al 30 jaar ervaring in het samenstellen van bijzondere kerstpakketten en ook dit jaar hebben we een mooie samenstelling gemaakt van bijzondere kerstpakketten 2019. Een bijzonder kerstpakket van Kerstpakketten.nl zorgt voor een bijzondere Kerst en dat is een mooi cadeau voor uw werknemers en/of klanten!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Bijzondere kerstpakketten kopen

Wilt u online een bijzonder kerstpakket bestellen op Kerstpakketten.nl? Dat gaat makkelijk en snel via onze webshop. Wilt u hulp bij de keuze van een bijzonder kerstpakket dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom, uitsluitend op afspraak zodat wij u direct kunnen helpen. U kunt bij ons al vanaf 1 stuk kerstpakketten bestellen en voor een aantrekkelijke prijs zorgen wij voor de levering van uw bijzondere kerstpakketten. Bij deze levering zorgen we dat de bijzondere kerstpakketten prachtig zijn ingepakt en dat de kerstpakketten op het juiste moment op de juiste plaats worden geleverd.

Uw bijzonder kerstpakket zelf samenstellen

Als u meer dan 50 dezelfde bijzondere kerstpakketten wilt bestellen, dan kunt u deze zelf samenstellen. U heeft keuze uit alle producten die wij aanbieden in onze kerstpakketten. Bij het samenstellen kunt u kiezen uit alle kerstpakketten. U hoeft dus niet alleen te kiezen uit de bijzondere kerstpakketten. Alle combinaties zijn mogelijk, u bepaalt dus helemaal zelf de inhoud van uw kerstpakket en de prijsklasse. Omdat u zelf uw kerstpakket hebt samengesteld, kunt u het zelf heel bijzonder maken. Wilt u uw kerstpakket nog persoonlijker maken? Laat dan een door u ingezonden brief, wenskaart of product mee inpakken. In onze showroom helpen wij u graag verder met het uitzoeken en bestellen van uw kerstpakket.

Het goede doel steunen met uw bijzonder kerstpakket

Niet alleen met onze bijzondere kerstpakketten maar ook met pakketten uit andere thema’s kunt u het goede doel steunen. Deze kerstpakketten zijn te herkennen aan het logo van het goede doel dat bij het kerstpakket staat. 5% van de totale opbrengst van de kerstpakketten die het goede doel steunen gaat naar het goede doel. De goede doelen die wij dit jaar steunen zijn:

Maak snel uw keuze uit ons assortiment bijzondere kerstpakketten en schenk deze aan uw medewerkers en/of relaties! Wilt u alle kerstpakketten van Kerstpakketten.nl bekijken? Klik dan op onderstaande button.

 

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.