ONLINE KERSTPAKKETTEN KOPEN?
Vanaf 20 juni staat onze nieuwe collectie 2018 weer online.

BENT U NU AL OP ZOEK NAAR EEN ORIGINEEL IDEE VOOR UW KERSTPAKKET?
Bel ons of laat uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op!

Bijzondere kerstpakketten

Wilt u met Kerstmis iets bijzonders geven aan uw werknemers en/of klanten? Dan kunt u kiezen voor een bijzonder kerstpakket van Kerstpakketten.nl. Bij ons heeft u keuze uit een ruim assortiment met bijzondere kerstpakketten die al vanaf €9,95 te bestellen zijn. Wij hebben 25 jaar ervaring in het samenstellen van bijzondere kerstpakketten. Ieder jaar veranderen we onze bijzondere kerstpakketten, zodat de bijzondere kerstpakketten ieder jaar bijzonder blijven. Een bijzonder kerstpakket zorgt voor een bijzondere kerst en dat is een mooi cadeau voor uw werknemers en/of klanten!

1 - 24 van 220 kerstpakketten

per pagina

Uw bijzondere kerstpakket zelf samenstellen

Als u meer dan 50 dezelfde bijzondere kerstpakketten wilt bestellen, dan kunt u deze online zelf samenstellen. U heeft keuze uit alle producten die wij aanbieden in onze kerstpakketten. Bij het samenstellen kunt u kiezen uit alle thema kerstpakketten. U hoeft dus niet alleen te kiezen uit de bijzondere kerstpakketten. Alle combinaties zijn mogelijk, u bepaalt dus helemaal zelf de inhoud van uw kerstpakket en de prijsklasse. Omdat u zelf uw kerstpakket hebt samengesteld, kunt u het zelf heel bijzonder maken. Wilt u uw kerstpakket nog persoonlijker maken? Laat dan een door u ingezonden brief, wenskaart of product mee inpakken. In onze showroom helpen wij u graag verder met het uitzoeken en bestellen van uw kerstpakket.

Het goede doel steunen met een bijzonder kerstpakket

Niet alleen met onze bijzondere kerstpakketten maar ook met pakketten uit andere thema’s kunt u het goede doel steunen. Deze kerstpakketten zijn te herkennen aan het logo van het goede doel dat bij het kerstpakket staat. 5% van de totale opbrengst van de kerstpakketten die het goede doel steunen gaat naar het goede doel. De goede doelen die wij dit jaar steunen zijn:

- Make-a-Wish
- KiKa (kinderen kankervrij)
- Ronald McDonald

Wij veranderen, net zoals onze bijzondere kerstpakketten, elk jaar de goede doelen die wij steunen. Zo kunnen we meer mensen blij maken en blijven onze kerstpakketten bijzonder.

Bijzondere kerstpakketten kopen

Wilt u online een bijzonder kerstpakket bestellen op Kerstpakketten.nl? Dat gaat makkelijk en snel via onze webshop. Kijk in onze thema’s om te zien welke kerstpakketten wij aanbieden. Wilt u hulp bij de keuze van een bijzonder kerstpakket dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom, uitsluitend op afspraak zodat wij u direct kunnen helpen. U kunt bij ons al vanaf 1 stuk kerstpakketten bestellen en voor een aantrekkelijke prijs zorgen wij voor de levering van uw bijzondere kerstpakketten. Bij deze levering zorgen we dat de bijzondere kerstpakketten prachtig zijn ingepakt en dat de kerstpakketten op het juiste moment op de juiste plaats worden geleverd.

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.