Kerstpakketten Zwijndrecht

Kerstpakketten zijn ideaal om uw klanten, medewerkers en business partners te bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar. Het zijn leuke en originele kerstpakketten die ze maar al te graag cadeau krijgen. Bij Kerstpakketten.nl hebben we een aanbod waarin u vast en zeker uw gading vindt. Bovendien zijn we een betrouwbare partner die overal in Nederland levert, ook in Zwijndrecht.

 

Een origineel en verrassend aanbod kerstpakketten

Kerstpakketten.nl is de grootste online leverancier van kerstpakketten in Nederland. Wij hebben 25 jaar ervaring en zijn een betrouwbare partner. Ons aanbod is even gevarieerd als origineel. U kan kiezen uit duurzame, luxueuze, Italiaanse, … kerstpakketten. De pakketten worden allemaal met de grootste zorg klaargemaakt en voldoen aan de allerstrengste kwaliteitsnormen. Op die manier bent u er zeker van dat uw klanten en relaties niet worden teleurgesteld.

Het belastingvoordeel op uw kerstpakketten in 2016

Wilt u uw medewerkers op het einde van het jaar een plezier doen? Dan zijn kerstpakketten ideaal. Het zijn originele en leuke cadeaus die zeker in de smaak vallen.

Maar er is meer. Kerstpakketten zijn ook fiscaal aftrekbaar. Sinds begin 2016 is de nieuwe werkkostenregeling van kracht, waarmee u kerstpakketten belastingvrij kunt schenken. Ze behoren namelijk tot de zogenaamde vrije ruimte: 1,2 procent van de totale loonsom die u kunt benutten om medewerkers onbelast te vergoeden. 

Kerstpakketten zwijndrecht: Steun samen met Kerstpakketten.nl een goed doel

Indien je een van onze kerstpakketten voor goede doelen koopt, steun je automatisch een goed doel. Kerstpaketten.nl steunt hiermee de organisaties Ronald McDonald Kinderfonds, KiKa, Make-a-Wish, Natuurmonumenten en enkele andere, door onze klant uitgekozen, organisaties. 5% van de totale aankoopwaarde van deze specifieke kerstpakketten wordt automatisch doorgestort naar de desbetreffende organisatie.

De goede doelen die gesteund worden met deze kerstpakketten zijn o.a. Ronald McDonald Kinderfonds, KiKa, Make-a-Wish, Natuurmonumenten en enkele door onze klant uitgekozen organisaties.Engageer je samen met Kerstpakketten.nl voor een goed doel!

Kerstpakketten in Zwijndrecht: snel en handig geleverd

Onze kerstpakketten worden verstuurd tot in alle uithoeken van Nederland. Ook in Zwijndrecht leveren we onze producten en kan u rekenen op onze uitstekende dienstverlening. Wist u trouwens dat u geen verzendkosten betaalt bij bestellingen vanaf 500 euro (exclusief btw)? Neem snel een kijkje in onze webshop en bestel vandaag nog! Uw relaties, werknemers of partners zullen u dankbaar zijn.

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.