Kerstpakketten Vlissingen: verras uw klanten met een leuk cadeau

Is uw bedrijf in de buurt van Vlissingen gevestigd en bent u op zoek naar originele kerstpakketten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling netjes en tijdig op het adres van uw keuze wordt geleverd. Zo kan u uw klanten, medewerkers en business partners verrassen en een leuk kerstpakket. Bovendien komt uw bedrijf ook op een positieve manier in de kijker.

 

Kerstpakketten in allerlei geuren en kleuren

Kerstpakketten.nl is de grootste online leverancier van kerstpakketten in Nederland. Wij hebben 25 jaar ervaring en zijn een betrouwbare partner. Ons aanbod is even gevarieerd als origineel. U kan kiezen uit duurzame, luxueuze, Italiaanse, … kerstpakketten. De pakketten worden allemaal met de grootste zorg klaargemaakt en voldoen aan de allerstrengste kwaliteitsnormen. Op die manier bent u er zeker van dat uw klanten en relaties niet worden teleurgesteld.

Het fiscaal voordeel op kerstpakketten in 2016

Wilt u uw medewerkers op het einde van het jaar een plezier doen? Dan zijn kerstpakketten ideaal. Het zijn originele en leuke cadeaus die zeker in de smaak vallen.

Maar er is meer. Kerstpakketten zijn ook fiscaal aftrekbaar. Sinds begin 2016 is de nieuwe werkkostenregeling van kracht, waarmee u kerstpakketten belastingvrij kunt schenken. Ze behoren namelijk tot de zogenaamde vrije ruimte: 1,2 procent van de totale loonsom die u kunt benutten om medewerkers onbelast te vergoeden. 

Kerstpakketten vlissingen: Draag je steentje bij en steun een goed doel met de kerstpakketten van Kerstpakketten.nl

Indien je een van onze kerstpakketten voor goede doelen koopt, steun je automatisch een goed doel. Kerstpaketten.nl steunt hiermee de organisaties Ronald McDonald Kinderfonds, KiKa, Make-a-Wish, Natuurmonumenten en enkele andere, door onze klant uitgekozen, organisaties. 5% van de totale aankoopwaarde van deze specifieke kerstpakketten wordt automatisch doorgestort naar de desbetreffende organisatie.

De goede doelen die gesteund worden met deze kerstpakketten zijn o.a. Ronald McDonald Kinderfonds, KiKa, Make-a-Wish, Natuurmonumenten en enkele door onze klant uitgekozen organisaties.Engageer je samen met Kerstpakketten.nl voor een goed doel!

Kerstpakketten in Vlissingen: snel en handig geleverd

Kerstpakketten bestellen in onze webshop is eenvoudig en 100% veilig. Zodra u uw keuze in onze webshop hebt gemaakt, betaalt u online en wordt uw bestelling klaargemaakt. Voor kerstpakketten vanaf 500 euro (exclusief btw) betaalt u trouwens geen verzendkosten. Benieuwd? Neem snel een kijkje in onze webshop, kies uw favoriete kerstpakketten en bestel online!

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.