Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

Kerstpakketten Rituals Samenstellen

Kerstpakketten die er echt uitspringen, zijn niet gemakkelijk te vinden. U hebt het ongetwijfeld al meegemaakt dat u een geschenk van een bedrijf ontvangt dat u liever kwijt dan rijk bent. Gelukkig zijn er andere mogelijkheden. Bij Kerstpakketten.nl vindt u een ruim assortiment kerstpakketten met rituals die uw klanten, medewerkers en partners vast en zeker kunnen bekoren. Neem snel een kijkje in onze webshop en bestel online.

 

Originele en opvallende kerstpakketten

Kerstpakketten zijn een uitstekende manier om de aandacht te trekken. Maar alleen wanneer het geschenk echt de moeite waard is. Op die manier kan je je klanten en medewerkers verrassen en bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar. Rituals kerstpakketten zijn hiervoor ideaal. Ze zijn origineel, opvallend en staan garant voor op-en-top genot!

Kerstpakketten fiscaal aftrekbaar in 2021?

Wilt u uw medewerkers op het einde van het jaar een plezier doen? Dan zijn kerstpakketten ideaal. Het zijn originele en leuke cadeaus die zeker in de smaak vallen.

Maar er is meer. Kerstpakketten zijn ook fiscaal aftrekbaar. Sinds begin 2016 is de nieuwe werkkostenregeling van kracht, waarmee u kerstpakketten belastingvrij kunt schenken. Ze behoren namelijk tot de zogenaamde vrije ruimte: 1,2 procent van de totale loonsom die u kunt benutten om medewerkers onbelast te vergoeden. 

Kerstpakketten rituals samenstellen: Draag je steentje bij en steun een goed doel met de kerstpakketten van Kerstpakketten.nl

Kerstpakketten.nl zet zich in voor goede doelen. Bij elke bestelling wordt automatisch een goed doel gesteund. Daarnaast biedt Kerstpakketten.nl ook specifieke 'goede doelen kerstpakketten' aan. Deze kerstpakketten zijn specifiek voor opgesteld voor het steunen van een goed doel en 5% van de totale orderwaarde gaat naar een bepaald goed doel.

De goede doelen die we vandaag steunen zijn Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele andere, door onze klant uitgekozen, organisaties. Met de goede doelen kerstpakketten wenst u niet enkel u collega’s en zakenrelaties een gelukkig Nieuwjaar, maar ook zieke en gehandicapte kinderen!

Speciale kerstpakketten met rituals samenstellen bij de grootste leverancier van Nederland

Bij Kerstpakketten.nl heb je niet alleen een ruime keuze en een uitstekende dienst na verkoop. Ook het online bestellen verloopt heel vlot. Hoe gaat het in z’n werk? Surf naar onze webshop, maak je keuze en rond je bestelling af. Eenvoudiger kan niet!

Wist je trouwens dat je de inhoud van je kerstpakketten kunt wijzigen? Neem gewoon contact op met ons verkoopteam. Samen met jou stellen onze medewerkers het ideale kerstpakket samen. De enige voorwaarde is dat je minimaal 50 dezelfde kerstpakketten bestelt. Bestel vandaag nog en profiteer van dit mooie aanbod.

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.