ONLINE KERSTPAKKETTEN KOPEN?
Vanaf 20 juni staat onze nieuwe collectie 2018 weer online.

BENT U NU AL OP ZOEK NAAR EEN ORIGINEEL IDEE VOOR UW KERSTPAKKET?
Bel ons of laat uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op!

Kerstpakketten met Mand Bestellen

Bent u uw hoofd aan het breken over het geschikte kerstpakket voor uw relaties? Dan ben u vast niet de enige. Een origineel en verrassend geschenk vinden dat ook nog eens in de smaak valt, is een hele opdracht. Gelukkig hoeft het geen calvarietocht te zijn. Dankzij Kerstpakketten.nl vindt u het kerstpakket van uw dromen waarmee u gegarandeerd scoort. Vooral onze kerstpakketten met mand zijn het vermelden waard: ze zijn de ideale combinatie van kwaliteit en originaliteit.

 

Kerstpakketten die er écht uitspringen

Onze kerstpakketten met mand zijn niet te versmaden. Ze zijn van een optimale kwaliteit, zien er heel aantrekkelijk uit en vallen ook nog eens op. Je bedrijf komt op een positieve manier in de kijker en springt er echt tussenuit. Resultaat? Je klanten en medewerkers zijn tevreden en kunnen volop van de heerlijke mand genieten. Alleen maar voordelen dus! Bovendien zijn onze kerstpakketten verkrijgbaar tegen vlijmscherpe prijzen.

Het belastingvoordeel op uw kerstpakketten in 2018

Wilt u uw medewerkers op het einde van het jaar een plezier doen? Dan zijn kerstpakketten ideaal. Het zijn originele en leuke cadeaus die zeker in de smaak vallen.

Maar er is meer. Kerstpakketten zijn ook fiscaal aftrekbaar. Sinds begin 2016 is de nieuwe werkkostenregeling van kracht, waarmee u kerstpakketten belastingvrij kunt schenken. Ze behoren namelijk tot de zogenaamde vrije ruimte: 1,2 procent van de totale loonsom die u kunt benutten om medewerkers onbelast te vergoeden. 

Kerstpakketten mand bestellen: Draag je steentje bij en steun een goed doel met de kerstpakketten van Kerstpakketten.nl

Kerstpakketten.nl zet zich in voor goede doelen. Bij elke bestelling wordt automatisch een goed doel gesteund. Daarnaast biedt Kerstpakketten.nl ook specifieke 'goede doelen kerstpakketten' aan. Deze kerstpakketten zijn specifiek voor opgesteld voor het steunen van een goed doel en 5% van de totale orderwaarde gaat naar een bepaald goed doel.

De goede doelen die we vandaag steunen zijn Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele andere, door onze klant uitgekozen, organisaties. Met de goede doelen kerstpakketten wenst u niet enkel u collega’s en zakenrelaties een gelukkig Nieuwjaar, maar ook zieke en gehandicapte kinderen!

Leuke kerstpakketten met mand bestellen: snel en gemakkelijk

Kerstpakketten met mand bestellen is snel, eenvoudig en 100% veilig. Surf naar onze webshop, maak je keuze en rond je bestelling af. Zodra we de bestelling hebben ontvangen, wordt ze verwerkt en naar het adres van je keuze gestuurd. De levertermijn bedraagt minimaal vier weken. Bij een minimale afname van 50 dezelfde kerstpakketten, kunnen we een kerstkaart, kerstgroet of brief in het kerstpakket verwerken. Een leuke extra die je kerstpakket nog persoonlijker maakt.

 

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.