Kerstpakketten Leiden: ga in zee met een betrouwbare partner

Is uw bedrijf in de buurt van Leiden gevestigd en bent u op zoek naar originele kerstpakketten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling netjes en tijdig op het adres van uw keuze wordt geleverd. Zo kan u uw klanten, medewerkers en business partners verrassen en een leuk kerstpakket. Bovendien komt uw bedrijf ook op een positieve manier in de kijker.

 

Een origineel en verrassend aanbod kerstpakketten

Is uw bedrijf in Leiden gevestigd? Ook dan kan u van ons uitzonderlijk aanbod profiteren. Wij hebben verschillende soorten kerstpakkettenin de aanbieding: luxueuze, Italiaanse, duurzame, voor goede doelen, … Heeft u een groot of klein budget? Ook daarop spelen we in. We hanteren namelijk verschillende prijzen zodat u zeker uw gading vindt in ons assortiment.

Het fiscaal voordeel op kerstpakketten in 2016

Bent u op zoek naar een manier om uw medewerkers een extraatje te gunnen? Dan zijn kerstpakketten ideaal. Het zijn leuke en originele geschenken die zeker in de smaak vallen. Bovendien zijn kerstpakketten ook fiscaal aftrekbaar.

Dankzij de nieuwe werkkostenregeling, die sinds begin 2016 van kracht is, kunt u kerstpakketten belastingvrij schenken. Ze behoren namelijk tot de zogenaamde vrije ruimte die u kunt benutten om medewerkers onbelast te vergoeden. Het percentage bedraagt voortaan 1,2 procent van de totale fiscale loonsom
 

Kerstpakketten leiden: Draag je steentje bij en steun een goed doel met de kerstpakketten van Kerstpakketten.nl

Kerstpakketten.nl zet zich in voor goede doelen. Bij elke bestelling wordt automatisch een goed doel gesteund. Daarnaast biedt Kerstpakketten.nl ook specifieke 'goede doelen kerstpakketten' aan. Deze kerstpakketten zijn specifiek voor opgesteld voor het steunen van een goed doel en 5% van de totale orderwaarde gaat naar een bepaald goed doel.

De goede doelen die we vandaag steunen zijn Ronald McDonald Kinderfonds, KiKa, Make-a-Wish, Natuurmonumenten en enkele andere, door onze klant uitgekozen, organisaties. Met de goede doelen kerstpakketten wenst u niet enkel u collega’s en zakenrelaties een gelukkig Nieuwjaar, maar ook zieke en gehandicapte kinderen!

Kerstpakketten in Leiden? Gratis levering vanaf 500 euro (exclusief btw)

Kerstpakketten bestellen in onze webshop is eenvoudig en 100% veilig. Zodra u uw keuze in onze webshop hebt gemaakt, betaalt u online en wordt uw bestelling klaargemaakt. Voor kerstpakketten vanaf 500 euro (exclusief btw) betaalt u trouwens geen verzendkosten. Benieuwd? Neem snel een kijkje in onze webshop, kies uw favoriete kerstpakketten en bestel online!

 

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.