Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

Kerstpakketten voor Heren Weggeven

Wilt u uw klanten, medewerkers of partners verrassen en hen bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar? Dan zijn kerstpakketten de ideale oplossing. Onze kerstpakketten voor heren zijn niet alleen origineel en leuk, ze zijn ook op-en-top genieten. Bovendien vormen ze de perfecte kers op de taart aan het einde van het jaar en brengen ze uw relaties ongetwijfeld in een feeststemming.

 

Kerstpakketten voor heren weggeven

Uw mannelijke collega’s of zakenrelaties dit jaar verrassen met stoere pakketten? Dan moet u bij Kerstpakketten.nl zijn. Nergens vindt u meer geschikte kerstpakketten voor heren. Zo is er bijvoorbeeld het bierpakket – altijd een schot in de roos – maar ook nog tientallen andere kerstpakketten voor heren. Of stelt u misschien liever zelf een pakket samen met de nodige cadeaus voor een onvergetelijke herenavond?

Het fiscaal voordeel op kerstpakketten in 2021

Als u kerstpakketten aan uw medewerkers schenkt, geniet u een aanzienlijk belastingvoordeel. In 2016 waren er nog twee regelingen van kracht, maar daar is sinds januari 2016 verandering in gekomen. U moet nog enkel rekening houden met de nieuwe werkkostenregeling die alle wetten en regels bundelt rond de verschillende vergoedingen aan werknemers.

De vrije ruimte die u als bedrijf krijgt om uw medewerkers onbelast te vergoeden, bedraagt voortaan 1,2 procent van de totale fiscale loonsom. Kerstpakketten behoren tot de vrije ruimte en kunt u dus belastingvrij aan uw medewerkers cadeau doen.

Kerstpakketten heren weggeven: Steun samen met Kerstpakketten.nl een goed doel

De feestdagen staan in teken van delen, mededogen en harmonie. Dit zijn we bij Kerstpakketten.nl niet uit het oog verloren. Daarom draag je bij Kerstpakketten.nl bij elke bestelling sowieso een steentje bij voor een goed doel. Daarnaast zijn er ook 'goede doelen kerstpakketten', specifiek opgesteld voor het steunen van een goed doel. 5% van de aankoopwaarde van deze kerstpakketten wordt automatisch gedoneerd aan het desbetreffende goed doel.

Benieuwd welke goede doelen gesteund worden bij Kerstpakketten.nl? Vandaag genieten Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele door de klant uitgekozen organisaties van onze steun! Draag je steentje bij en bestel je kerstpakketten bij Kerstpakketten.nl.

De leukste kerstpakketten voor heren

Als u op zoek bent naar originele kerstpakketten voor heren, bent u bij Kerstpakketten.nl helemaal aan het juiste adres. Als grootste online leveranciers van kerstpakketten kunnen we u namelijk een erg mooi en uitgebreid assortiment aanbieden. Ook bestellingen plaatsen gaat heel eenvoudig, en als u graag offline assistentie had bij het invullen van uw kerstpakketten, dan helpen onze medewerkers u uiteraard graag.

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.