ONLINE KERSTPAKKETTEN KOPEN?
Vanaf 20 juni staat onze nieuwe collectie 2018 weer online.

BENT U NU AL OP ZOEK NAAR EEN ORIGINEEL IDEE VOOR UW KERSTPAKKET?
Bel ons of laat uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op!

Kerstpakketten met Chocolade Samenstellen

Bent u uw hoofd aan het breken over het geschikte kerstpakket voor uw relaties? Dan ben u vast niet de enige. Een origineel en verrassend geschenk vinden dat ook nog eens in de smaak valt, is een hele opdracht. Gelukkig hoeft het geen calvarietocht te zijn. Dankzij Kerstpakketten.nl vindt u het kerstpakket van uw dromen waarmee u gegarandeerd scoort. Vooral onze kerstpakketten met chocolade zijn het vermelden waard: ze zijn de ideale combinatie van kwaliteit en originaliteit.

 

Kerstpakketten die er écht uitspringen

Onze kerstpakketten met chocolade zijn van absolute topkwaliteit. Ze vallen gegarandeerd in de smaak en worden met de grootste zorg voorbereid. Bij Kerstpakketten.nl weten we namelijk van aanpakken. We hebben 25 jaar ervaring op de teller staan en zijn de grootste online leverancier van kerstpakketten in Nederland. Nergens vind je zo’n ruim en gevarieerd assortiment. Wacht dus niet langer en doe jezelf en je relaties een plezier!

Het belastingvoordeel op uw kerstpakketten in 2018

Als u kerstpakketten aan uw medewerkers schenkt, geniet u een aanzienlijk belastingvoordeel. In 2016 waren er nog twee regelingen van kracht, maar daar is sinds januari 2016 verandering in gekomen. U moet nog enkel rekening houden met de nieuwe werkkostenregeling die alle wetten en regels bundelt rond de verschillende vergoedingen aan werknemers.

De vrije ruimte die u als bedrijf krijgt om uw medewerkers onbelast te vergoeden, bedraagt voortaan 1,2 procent van de totale fiscale loonsom. Kerstpakketten behoren tot de vrije ruimte en kunt u dus belastingvrij aan uw medewerkers cadeau doen.

Kerstpakketten chocolade samenstellen: Steun samen met Kerstpakketten.nl een goed doel

Kerstpakketten.nl zet zich in voor goede doelen. Bij elke bestelling wordt automatisch een goed doel gesteund. Daarnaast biedt Kerstpakketten.nl ook specifieke 'goede doelen kerstpakketten' aan. Deze kerstpakketten zijn specifiek voor opgesteld voor het steunen van een goed doel en 5% van de totale orderwaarde gaat naar een bepaald goed doel.

De goede doelen die we vandaag steunen zijn Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele andere, door onze klant uitgekozen, organisaties. Met de goede doelen kerstpakketten wenst u niet enkel u collega’s en zakenrelaties een gelukkig Nieuwjaar, maar ook zieke en gehandicapte kinderen!

Specifieke kerstpakketten met chocolade samenstellen in een mum van tijd

Kerstpakketten.nl is de uitgelezen partner om al je kerstpakketten bij te samenstellen. Ons palmares mag gezien worden: we hebben namelijk 25 jaar ervaring en zijn de grootste online leverancier van kerstpakketten in Nederland. Kerstpakketten samenstellen is heel eenvoudig en verloopt rimpelloos. Kies je favoriete kerstpakket in onze webshop en rondt je bestelling af.

Heb je nog vragen of extra info nodig? Neem gerust contact met ons op!

 

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.