ONLINE KERSTPAKKETTEN KOPEN?
Vanaf 20 juni staat onze nieuwe collectie 2018 weer online.

BENT U NU AL OP ZOEK NAAR EEN ORIGINEEL IDEE VOOR UW KERSTPAKKET?
Bel ons of laat uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op!

Kerstpakketten met bier kopen: laat uw relaties genieten

Bent u op zoek naar een leuk kerstpakket voor uw klanten, medewerkers of partners? Dan zijn onze kerstpakketten met bier een absolute aanrader. Ze zijn niet alleen overheerlijk, maar ook écht verrassend. Bovendien verdwijnen ze niet meteen in een lade of in de vuilbak. Integendeel, er wordt reikhalzend naar uitgekeken. Met onze kerstpakketten slaat u twee vliegen in één klap: uw bedrijf staat op een positieve manier in de kijker en uw relaties kunnen volop genieten. Ontdek snel ons uitgebreide gamma, maak uw keuze en bestel online.

 

Originele en opvallende kerstpakketten

Kerstpakketten zijn een uitstekende manier om de aandacht te trekken. Maar alleen wanneer het geschenk echt de moeite waard is. Op die manier kan je je klanten en medewerkers verrassen en bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar. kerstpakketten met bier zijn hiervoor ideaal. Ze zijn origineel, opvallend en staan garant voor op-en-top genot!

Het fiscaal voordeel op kerstpakketten in 2018

Wilt u uw medewerkers op het einde van het jaar een plezier doen? Dan zijn kerstpakketten ideaal. Het zijn originele en leuke cadeaus die zeker in de smaak vallen.

Maar er is meer. Kerstpakketten zijn ook fiscaal aftrekbaar. Sinds begin 2016 is de nieuwe werkkostenregeling van kracht, waarmee u kerstpakketten belastingvrij kunt schenken. Ze behoren namelijk tot de zogenaamde vrije ruimte: 1,2 procent van de totale loonsom die u kunt benutten om medewerkers onbelast te vergoeden. 

Kerstpakketten bier kopen: Steun samen met Kerstpakketten.nl een goed doel

Kerstpakketten.nl zet zich in voor goede doelen. Bij elke bestelling wordt automatisch een goed doel gesteund. Daarnaast biedt Kerstpakketten.nl ook specifieke 'goede doelen kerstpakketten' aan. Deze kerstpakketten zijn specifiek voor opgesteld voor het steunen van een goed doel en 5% van de totale orderwaarde gaat naar een bepaald goed doel.

De goede doelen die we vandaag steunen zijn Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele andere, door onze klant uitgekozen, organisaties. Met de goede doelen kerstpakketten wenst u niet enkel u collega’s en zakenrelaties een gelukkig Nieuwjaar, maar ook zieke en gehandicapte kinderen!

Leuke kerstpakketten met bier kopen: snel en gemakkelijk

Kerstpakketten met bier kopen is snel, eenvoudig en 100% veilig. Surf naar onze webshop, maak je keuze en rond je bestelling af. Zodra we de bestelling hebben ontvangen, wordt ze verwerkt en naar het adres van je keuze gestuurd. De levertermijn bedraagt minimaal vier weken. Bij een minimale afname van 50 dezelfde kerstpakketten, kunnen we een kerstkaart, kerstgroet of brief in het kerstpakket verwerken. Een leuke extra die je kerstpakket nog persoonlijker maakt.

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.