Kerstpakketten bestellen en bezorgen in de grootste webshop van Nederland

Uw medewerkers of relaties een prettige kerst toewensen? Met een van onze kerstpakketten scoort u gegarandeerd! Wij hebben een mooi en breed assortiment in de aanbieding waarin u vast en zeker uw gading vindt. Bovendien kan u bij ons ook terecht voor gepersonaliseerde kerstpakketten. Onze medewerkers staan u met raad en daad bij en zorgen ervoor dat uw kerstpakket volledig aan uw wensen beantwoordt. 

 

Kerstpakketten bestellen en bezorgen: maak een keuze uit ons ruim aanbod

 

Kerstpakketten bestellen en bezorgen doe je bij Kerstpakketten.nl, de grootste online leverancier van Nederland. Dankzij onze jarenlange ervaring (maar liefst 25 jaar!) mag je zeker zijn van topkwaliteit. We hebben allerlei soorten kerstpakketten in de aanbieding waarmee je je medewerkers en relaties kan verrassen. Bovendien hanteren we vlijmscherpe prijzen en staan we garant voor een optimale dienstverlening, zowel vóór als na je aankoop.

 

Het belastingvoordeel op uw kerstpakketten in 2016

Als u kerstpakketten aan uw medewerkers schenkt, geniet u een aanzienlijk belastingvoordeel. In 2016 waren er nog twee regelingen van kracht, maar daar is sinds januari 2016 verandering in gekomen. U moet nog enkel rekening houden met de nieuwe werkkostenregeling die alle wetten en regels bundelt rond de verschillende vergoedingen aan werknemers.

De vrije ruimte die u als bedrijf krijgt om uw medewerkers onbelast te vergoeden, bedraagt voortaan 1,2 procent van de totale fiscale loonsom. Kerstpakketten behoren tot de vrije ruimte en kunt u dus belastingvrij aan uw medewerkers cadeau doen.

Kerstpakketten bestellen en bezorgen: Draag je steentje bij en steun een goed doel met de kerstpakketten van Kerstpakketten.nl

Indien je een van onze kerstpakketten voor goede doelen koopt, steun je automatisch een goed doel. Kerstpaketten.nl steunt hiermee de organisaties Ronald McDonald Kinderfonds, KiKa, Make-a-Wish, Natuurmonumenten en enkele andere, door onze klant uitgekozen, organisaties. 5% van de totale aankoopwaarde van deze specifieke kerstpakketten wordt automatisch doorgestort naar de desbetreffende organisatie.

De goede doelen die gesteund worden met deze kerstpakketten zijn o.a. Ronald McDonald Kinderfonds, KiKa, Make-a-Wish, Natuurmonumenten en enkele door onze klant uitgekozen organisaties.Engageer je samen met Kerstpakketten.nl voor een goed doel!

Kerstpakketten online bestellen en bezorgen: snel en gemakkelijk

 

Kerstpakketten bestellen en bezorgen gebeurt bij ons eenvoudig en snel. Zodra je je favoriete kerstpakket in onze webshop hebt gevonden, klik je op ‘In winkelwagen’. Op het volgende scherm kan je je bestelling nog een keer controleren. Daarna klik je op ‘Ga door met uw bestelling’. Je vult je gegevens in en klikt tot slot op de knop ‘bestellen’. Vervolgens ontvang je een kopie van je bestelling in je mailbox. En binnen enkele dagen krijg je een orderbevestiging toegestuurd. Als je nog aanpassingen aan je kerstpakket wil doen, dan is dat geen probleem. Onze medewerkers staan je met plezier te woord en zorgen ervoor dat de kerstpakketten voor de volle 100% aan je wensen beantwoorden.

Neem vandaag nog de proef op de som en bestel online!

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.