Kerstpakketten Arnhem: verras uw klanten met een leuk cadeau

Kerstpakketten zijn ideaal om uw klanten, medewerkers en business partners te bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar. Het zijn leuke en originele kerstpakketten die ze maar al te graag cadeau krijgen. Bij Kerstpakketten.nl hebben we een aanbod waarin u vast en zeker uw gading vindt. Bovendien zijn we een betrouwbare partner die overal in Nederland levert, ook in Arnhem.

Kerstpakketten Arnhem: een ruim en kwalitatief assortiment

Kerstpakketten.nl is de grootste online shop van kerstpakketten in Nederland. Kerstpakketten bestellen doet u bij ons eenvoudig online. Bent u in Arnhem of elders gevestigd? Wij leveren in heel Nederland en bieden overal dezelfde kwaliteit. Ons assortiment is even uitgebreid als origineel. Luxueuze, duurzame of Italiaanse kerstpakketten, speciaal voor vrouwen of mannen: wij hebben het allemaal in de aanbieding.

Kerstpakketten fiscaal aftrekbaar in 2016?

Bent u op zoek naar een manier om uw medewerkers een extraatje te gunnen? Dan zijn kerstpakketten ideaal. Het zijn leuke en originele geschenken die zeker in de smaak vallen. Bovendien zijn kerstpakketten ook fiscaal aftrekbaar.

Dankzij de nieuwe werkkostenregeling, die sinds begin 2016 van kracht is, kunt u kerstpakketten belastingvrij schenken. Ze behoren namelijk tot de zogenaamde vrije ruimte die u kunt benutten om medewerkers onbelast te vergoeden. Het percentage bedraagt voortaan 1,2 procent van de totale fiscale loonsom
 

Kerstpakketten arnhem: al gedacht aan een goed doel?

Indien je een van onze kerstpakketten voor goede doelen koopt, steun je automatisch een goed doel. Kerstpaketten.nl steunt hiermee de organisaties Ronald McDonald Kinderfonds, KiKa, Make-a-Wish, Natuurmonumenten en enkele andere, door onze klant uitgekozen, organisaties. 5% van de totale aankoopwaarde van deze specifieke kerstpakketten wordt automatisch doorgestort naar de desbetreffende organisatie.

De goede doelen die gesteund worden met deze kerstpakketten zijn o.a. Ronald McDonald Kinderfonds, KiKa, Make-a-Wish, Natuurmonumenten en enkele door onze klant uitgekozen organisaties.Engageer je samen met Kerstpakketten.nl voor een goed doel!

Kerstpakketten in Arnhem: veilig en gebruiksvriendelijk bestellen

Kerstpakketten.nl is de grootste online leverancier van kerstpakketten in Nederland. En die reputatie maken we elke dag waar. We zijn een betrouwbare partner die dienstverlening hoog in het vaandel draagt. Wilt u de proef op de som nemen? Neem dan een kijkje in onze webshop en ontdek onze kerstpakketten. Zodra u uw keuze hebt gemaakt, kan u online bestellen. Voor bestellingen vanaf 500 euro (exclusief btw) betaalt u trouwens geen verzendkosten. Ons betalingssysteem is 100% veilig en gebruiksvriendelijk. Binnen de kortste keren worden de kerstpakketten op het adres van uw keuze geleverd.

 

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.