Kerstpakketten Alphen Aan Den Rijn: ga in zee met een betrouwbare partner

Is uw bedrijf in de buurt van Alphen Aan Den Rijn gevestigd en bent u op zoek naar originele kerstpakketten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling netjes en tijdig op het adres van uw keuze wordt geleverd. Zo kan u uw klanten, medewerkers en business partners verrassen en een leuk kerstpakket. Bovendien komt uw bedrijf ook op een positieve manier in de kijker.

Kerstpakketten Alphen Aan Den Rijn: een ruim en kwalitatief assortiment

Kerstpakketten.nl is de grootste online shop van kerstpakketten in Nederland. Kerstpakketten bestellen doet u bij ons eenvoudig online. Bent u in Alphen Aan Den Rijn of elders gevestigd? Wij leveren in heel Nederland en bieden overal dezelfde kwaliteit. Ons assortiment is even uitgebreid als origineel. Luxueuze, duurzame of Italiaanse kerstpakketten, speciaal voor vrouwen of mannen: wij hebben het allemaal in de aanbieding.

Kerstpakketten fiscaal aftrekbaar in 2016?

Als u kerstpakketten aan uw medewerkers schenkt, geniet u een aanzienlijk belastingvoordeel. In 2016 waren er nog twee regelingen van kracht, maar daar is sinds januari 2016 verandering in gekomen. U moet nog enkel rekening houden met de nieuwe werkkostenregeling die alle wetten en regels bundelt rond de verschillende vergoedingen aan werknemers.

De vrije ruimte die u als bedrijf krijgt om uw medewerkers onbelast te vergoeden, bedraagt voortaan 1,2 procent van de totale fiscale loonsom. Kerstpakketten behoren tot de vrije ruimte en kunt u dus belastingvrij aan uw medewerkers cadeau doen.

Kerstpakketten alphen aan den rijn: Steun samen met Kerstpakketten.nl een goed doel

Kerstpakketten.nl zet zich in voor goede doelen. Bij elke bestelling wordt automatisch een goed doel gesteund. Daarnaast biedt Kerstpakketten.nl ook specifieke 'goede doelen kerstpakketten' aan. Deze kerstpakketten zijn specifiek voor opgesteld voor het steunen van een goed doel en 5% van de totale orderwaarde gaat naar een bepaald goed doel.

De goede doelen die we vandaag steunen zijn Ronald McDonald Kinderfonds, KiKa, Make-a-Wish, Natuurmonumenten en enkele andere, door onze klant uitgekozen, organisaties. Met de goede doelen kerstpakketten wenst u niet enkel u collega’s en zakenrelaties een gelukkig Nieuwjaar, maar ook zieke en gehandicapte kinderen!

Kerstpakketten in Alphen Aan Den Rijn: snel en handig geleverd

Kerstpakketten bestellen in onze webshop is eenvoudig en 100% veilig. Zodra u uw keuze in onze webshop hebt gemaakt, betaalt u online en wordt uw bestelling klaargemaakt. Voor kerstpakketten vanaf 500 euro (exclusief btw) betaalt u trouwens geen verzendkosten. Benieuwd? Neem snel een kijkje in onze webshop, kies uw favoriete kerstpakketten en bestel online!

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.