Kerstpakketten 2019

 

Bent u op zoek naar kerstpakketten die enkel bestaan uit producten van 2019? Het is een uitdaging om ieder jaar een vernieuwend kerstpakket voor uw werknemers en/of klanten uit te zoeken. Wilt u in 2019 met iets nieuws komen? Dan zijn de kerstpakketten van Kerstpakketten.nl iets voor u. Elk jaar bestellen wij nieuwe producten en stellen wij met zorg onze kerstpakketten samen. Zo bent u verzekerd van moderne producten à la 2019 en producten met een lange houdbaarheidsdatum. Onze kerstpakketten van 2019 zijn volop op voorraad en hebben allemaal prachtige producten erin van dit jaar. Zo blijven onze kerstpakketten elk jaar vernieuwend. Wij hebben 30 jaar ervaring  in kerstpakketten, waardoor wij weten wat uw medewerkers en/of klanten willen. 

Wat zit er in het kerstpakket van 2019?

U heeft bij Kerstpakketten.nl keuze uit allerlei thema’s. Zo kunt u kiezen voor een mannen kerstpakket, vrouwen kerstpakket of bijvoorbeeld een Italiaans kerstpakket. Per thema hebben we andere producten in de kerstpakketten verpakt. Maar wat zijn dan de trends van 2019? Allereerst is dit de barbecue. Een kerstpakket met bbq is in 2019 populairder dan ooit. Wilt u ook dat uw werknemers en/of klanten deze winter kunnen genieten van een gezellige bbq? Dan is dit wat voor u! Of u kunt kiezen voor een kerstpakket met Nordic producten erin. Dit is een fantastisch merk met producten voor in de koude winter, zoals mooie bekers, chocolademelk en slagroom.

Speciale kerstpakketten 2019 bij Kerstpakketten.nl

Wilt u uw werknemers en/of partners bedanken, bijvoorbeeld voor hun goede inzet of behaalde successen in 2019? Kijkt u dan eens bij de kerstpakketten uit de ‘2020’ serie. Deze pakketten zijn in diverse prijscategorieën beschikbaar, zodat er altijd wel een geschikt kerstpakket voor u bij zit. Uw werknemers en/of partners zullen dit bedankt-kerstpakket zeker waarderen. Ook het kerstpakket ‘Meesterwerk’ is het ideale kerstpakket om de successen van 2019 door te zetten naar 2020.

Kerstcadeauvoucher

Vindt u het lastig welk kerstpakket uit 2019 u uw werknemers en/of klanten cadeau moet geven? Dan kunt u kiezen om een kerstcadeauvoucher cadeau te doen. Bij een kerstcadeauvoucher kunnen uw werknemers en/of klanten zelf hun eigen kerstpakket online uitkiezen. U geeft ze een unieke code waarmee ze zelf online uit alle kerstpakketten die wij aanbieden hun gewenste kerstpakket kunnen uitzoeken. Zo weet u zeker dat u iets geeft waar uw medewerkers en/of klanten iets aan hebben. Een kerstcadeauvoucher is al beschikbaar vanaf €25,- en is te verhogen met €5,- tot het gewenste bedrag, het maximale bedrag van een kerstcadeauvoucher is €70,-. Met de kerstcadeauvoucher maakt u uw werknemers en/of klanten altijd blij en zij kunnen het kerstpakket van 2019 uitzoeken wat zij willen.

Originele kerstpakketten kopen

Wilt u een kerstpakket in 2019 van Kerstpakketten.nl kopen voor uw werknemers en/of klanten? Dat kan, wij bieden onze kerstpakketten al aan vanaf €9,95 en in ons zeer ruime assortiment kunt u zeker een geschikt kerstpakket voor uw werknemers en/of klanten vinden. Onze kerstpakketten zijn makkelijk en snel te bestellen via onze webshop. U kunt ook een bezoek op afspraak brengen aan onze showroom, hier helpen wij u graag verder met het uitzoeken en bestellen van uw kerstpakketten in 2019.

 

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.