Kerstpakketten tot 100 euro

Wie op zoek is naar originele kerstpakketten om zijn personeel, medewerkers en relaties mee in de watten te leggen met de eindejaarsperiode, moet bij Kerstpakketten.nl zijn! Over leuke kerstpakketten wordt namelijk nog lang nagepraat, en bij Kerstpakketten.nl vindt u bovendien pakketten op maat van uw budget. Met onze pakketten voor elk budget hebben we echt voor iedereen iets leuks in petto.

 

Knappe kerstpakketten tot 100 euro

 

Wie op zoek is naar kerstpakketten tot 100 euro, moet bij Kerstpakketten.nl zijn. Hoe het allemaal in z’n werk gaat? Dat gaat heel eenvoudig: u duikt in ons assortiment – dat trouwens handig ingedeeld is volgens prijsklasse – en kiest vervolgens een geschikt exemplaar uit het veelvoud aan kerstpakketten. Aantrekkelijke Kerstpakketten vinden tot 100 euro wordt op die manier een fluitje van een cent! Wist u trouwens dat het perfect mogelijk is om persoonlijke items toe te voegen aan onze kerstpakketten?

 

Het fiscaal voordeel op kerstpakketten in 2021

Als u kerstpakketten aan uw medewerkers schenkt, geniet u een aanzienlijk belastingvoordeel. In 2016 waren er nog twee regelingen van kracht, maar daar is sinds januari 2016 verandering in gekomen. U moet nog enkel rekening houden met de nieuwe werkkostenregeling die alle wetten en regels bundelt rond de verschillende vergoedingen aan werknemers.

De vrije ruimte die u als bedrijf krijgt om uw medewerkers onbelast te vergoeden, bedraagt voortaan 1,2 procent van de totale fiscale loonsom. Kerstpakketten behoren tot de vrije ruimte en kunt u dus belastingvrij aan uw medewerkers cadeau doen.

Kerstpakketten 100 euro: al gedacht aan een goed doel?

Indien je een van onze kerstpakketten voor goede doelen koopt, steun je automatisch een goed doel. Kerstpaketten.nl steunt hiermee de organisaties Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele andere, door onze klant uitgekozen, organisaties. 5% van de totale aankoopwaarde van deze specifieke kerstpakketten wordt automatisch doorgestort naar de desbetreffende organisatie.

De goede doelen die gesteund worden met deze kerstpakketten zijn o.a. Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele door onze klant uitgekozen organisaties.Engageer je samen met Kerstpakketten.nl voor een goed doel!

Uw kerstpakket tot 100 euro nu bestellen

 

Bij Kerstpakketten.nl vindt u zonder problemen een geschikt pakket voor uw budget. U bekijkt gewoon ons uitgebreide assortiment, kiest een pakket tot uw maximum van 100 euro en bestelt. Wilt u uw kerstpakketten  (aan)vullen met persoonlijke en attente items om nòg meer mee uit te pakken? Maak dan zeker een afspraak om onze showroom te bezoeken. Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden.

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.