Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

Kerstpakket Rood

Rood is de kleur van de liefde. Een kleur die daarom ook zo goed past bij Kerst. Waardering en naastenliefde is in de laatste maand van het jaar altijd zeer hoog. En zo hoort het ook! Daarom is het logisch als u een kerstpakket wilt schenken dat u een kerstpakket rood wil. Dankzij onze ervaring in de wereld van eindejaarsgeschenken weten we dat kleuren belangrijk zijn. Ze zorgen voor een geheel, volledig in een toepasselijke stijl. De rode kerstpakketten zijn ieder jaar zeer geliefd. Zodoende hebben we ook weer een uitgebreid assortiment met kerstpakketten waarin de nadruk op rood ligt. Hieronder vindt u een aantal toppers uit ons assortiment kerstpakketten van 2020!

Kerstpakket Rood - Sterk Team 2020 Kerstpakket Rood - Ultiem Kerstgevoel 2020  Kerstpakket Rood - Grill & Chill

Kerstpakket Rood - Borrel Op Niveau Kerstpakket Rood - Wine & Dine 2020 Kerstpakket Rood - Santé 2020

 

Wilt u liever zelf een goed kerstpakket idee op doen? Lees dan meer over onze laatste tips en trends als het gaat om unieke en originele kerstpakketten. Bekijk onderstaande video over kerstpakketten tips en ideëen, of bekijk al onze kerstpakketten om zelf een weloverwogen keuze te maken.

 

 

 

Toon waardering met een kerstpakket

Met een kerstpakket kunt u heel begripvol uw relaties en medewerkers bedanken voor de fijne samenwerking en tomeloze inzet van het afgelopen jaar. Zeker dit jaar is dit weer een moment om daar stil bij te staan. Een blijk van waardering dat ook door de ontvanger gewaardeerd zal worden. U kunt op uw gemak inspiratie op doen wanneer u een selectie wilt maken. Wij hebben alvast wat thema's voor dit jaar bepaald waaruit u een keuze kunt maken. Ieder pakket is met een gedachte samengesteld. Naast het feit dat we naar het thema kijken, letten we ook op de inhoud van het kerstpakket. Welke producten sluiten het best bij elkaar aan. Maar niet alleen daar letten onze specialisten op. Nee, we blijven kleur belangrijk vinden. Wanneer alle producten naast elkaar uitgestald worden, dan ziet u wat wij bedoelen. Het wordt nóg meer één geheel. Vandaar dat een rood kerstpakket heel populair is. Toon dus uw waardering met een van de rode kerstpakketten van Kerstpakketten.nl!

Kerstpakket Rood - Oriental Festival Rood Kerstpakket - Gigantisch Kerstpakket Rood - Amuse 2020

 

Warm kerstpakket

In de koude decemberdagen wil iedereen er graag warmpjes bij zitten. December is ook een periode waarin mensen samenkomen. Heel toepasselijk daarbij is een warm kerstpakket. Dit heeft twee betekenissen. Een kerstpakket boordevol producten waarbij je er letterlijk warmpjes bij gaat zitten, maar ook kerstpakketten met een warme uitstraling. Dat laatste zit hem vooral in de kleuren van een kerstpakket. Een warme uitstraling van een kerstgeschenk doet al de helft, zeggen wij wel eens vaker. Een verpakking van een cadeau doet ooit al de helft. Dat geldt dus ook voor de samenstelling van een kerstgeschenk.

Om onze definities van een warm kerstpakket nog wat te onderbouwen hebben we een paar pakketten geselecteerd die aansluiten bij wat wij bedoelen. Gaat u een warm kerstpakket schenken dit jaar?

Rood Kerstpakket - Positiviteit Kerstpakket Rood - Hetelucht Rood Kerstpakket - Vuurschaal

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.