ONLINE KERSTPAKKETTEN KOPEN?
Vanaf 20 juni staat onze nieuwe collectie 2018 weer online.

BENT U NU AL OP ZOEK NAAR EEN ORIGINEEL IDEE VOOR UW KERSTPAKKET?
Bel ons of laat uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op!

Kerstgeschenken Thee Versturen

Bent u uw hoofd aan het breken over het geschikte kerstgeschenk voor uw relaties? Dan ben u vast niet de enige. Een origineel en verrassend geschenk vinden dat ook nog eens in de smaak valt, is een hele opdracht. Gelukkig hoeft het geen calvarietocht te zijn. Dankzij Kerstpakketten.nl vindt u het kerstgeschenk van uw dromen waarmee u gegarandeerd scoort. Vooral onze kerstgeschenken met thee zijn het vermelden waard: ze zijn de ideale combinatie van kwaliteit en originaliteit.

 

Ruim en gevarieerd assortiment kerstgeschenken

Onze kerstgeschenken met thee zijn niet te versmaden. Ze zijn van een optimale kwaliteit, zien er heel aantrekkelijk uit en vallen ook nog eens op. Je bedrijf komt op een positieve manier in de kijker en springt er echt tussenuit. Resultaat? Je klanten en medewerkers zijn tevreden en kunnen volop van de heerlijke thee genieten. Alleen maar voordelen dus! Bovendien zijn onze kerstgeschenken verkrijgbaar tegen vlijmscherpe prijzen.

Het fiscaal voordeel op kerstgeschenken in 2016

Bent u op zoek naar een manier om uw medewerkers een extraatje te gunnen? Dan zijn kerstgeschenken ideaal. Het zijn leuke en originele geschenken die zeker in de smaak vallen. Bovendien zijn kerstgeschenken ook fiscaal aftrekbaar.

Dankzij de nieuwe werkkostenregeling, die sinds begin 2016 van kracht is, kunt u kerstgeschenken belastingvrij schenken. Ze behoren namelijk tot de zogenaamde vrije ruimte die u kunt benutten om medewerkers onbelast te vergoeden. Het percentage bedraagt voortaan 1,2 procent van de totale fiscale loonsom
 

Kerstgeschenken thee versturen: al gedacht aan een goed doel?

De feestdagen staan in teken van delen, mededogen en harmonie. Dit zijn we bij Kerstpakketten.nl niet uit het oog verloren. Daarom draag je bij Kerstpakketten.nl bij elke bestelling sowieso een steentje bij voor een goed doel. Daarnaast zijn er ook 'goede doelen kerstgeschenken', specifiek opgesteld voor het steunen van een goed doel. 5% van de aankoopwaarde van deze kerstgeschenken wordt automatisch gedoneerd aan het desbetreffende goed doel.

Benieuwd welke goede doelen gesteund worden bij Kerstpakketten.nl? Vandaag genieten Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele door de klant uitgekozen organisaties van onze steun! Draag je steentje bij en bestel je kerstgeschenken bij Kerstpakketten.nl.

Speciale kerstgeschenken met thee versturen bij de grootste leverancier van Nederland

Kerstgeschenken met thee versturen is snel, eenvoudig en 100% veilig. Surf naar onze webshop, maak je keuze en rond je bestelling af. Zodra we de bestelling hebben ontvangen, wordt ze verwerkt en naar het adres van je keuze gestuurd. De levertermijn bedraagt minimaal vier weken. Bij een minimale afname van 50 dezelfde kerstgeschenken, kunnen we een kerstkaart, kerstgroet of brief in het kerstgeschenk verwerken. Een leuke extra die je kerstgeschenk nog persoonlijker maakt.

 

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.