ONLINE KERSTPAKKETTEN KOPEN?
Vanaf 20 juni staat onze nieuwe collectie 2018 weer online.

BENT U NU AL OP ZOEK NAAR EEN ORIGINEEL IDEE VOOR UW KERSTPAKKET?
Bel ons of laat uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op!

Kerstgeschenken Sturen

Wilt u uw medewerkers of relaties met een geschenk verrassen ter gelegenheid van Kerstmis? Dan is kerstgeschenken sturen ideaal. U doet uw personeel er een plezier mee en beloont ze voor het harde werk van het afgelopen jaar. En voor uw relaties is het een mooie attentie en waarvan ze echt kunnen genieten. Bovendien zijn kerstgeschenken een origineel geschenk, het is niet het zoveelste relatiegeschenk van dertien in een dozijn. 

 

Kerstgeschenken sturen: maak een keuze uit ons ruim aanbod

 

Wil je kerstgeschenken sturen? Dan ben je bij Kerstpakketten.nl aan het juiste adres. Dankzij de jarenlange samenwerking met onze leveranciers kan je allerlei soorten kerstgeschenken verkrijgen. Luxueuzeduurzamegoedkope en Italiaanse kerstgeschenken. Voor mannen en vrouwen … Het is allemaal mogelijk. Heb je een klein, gemiddeld of groot budget? Wij hanteren verschillende prijsklassen, er is dus voor elk wat wils.

 

Het belastingvoordeel op uw kerstgeschenken in 2018

Als u kerstgeschenken aan uw medewerkers schenkt, geniet u een aanzienlijk belastingvoordeel. In 2016 waren er nog twee regelingen van kracht, maar daar is sinds januari 2016 verandering in gekomen. U moet nog enkel rekening houden met de nieuwe werkkostenregeling die alle wetten en regels bundelt rond de verschillende vergoedingen aan werknemers.

De vrije ruimte die u als bedrijf krijgt om uw medewerkers onbelast te vergoeden, bedraagt voortaan 1,2 procent van de totale fiscale loonsom. Kerstgeschenken behoren tot de vrije ruimte en kunt u dus belastingvrij aan uw medewerkers cadeau doen.

Kerstgeschenken sturen: Steun samen met Kerstpakketten.nl een goed doel

Kerstpakketten.nl zet zich in voor goede doelen. Bij elke bestelling wordt automatisch een goed doel gesteund. Daarnaast biedt Kerstpakketten.nl ook specifieke 'goede doelen kerstgeschenken' aan. Deze kerstgeschenken zijn specifiek voor opgesteld voor het steunen van een goed doel en 5% van de totale orderwaarde gaat naar een bepaald goed doel.

De goede doelen die we vandaag steunen zijn Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele andere, door onze klant uitgekozen, organisaties. Met de goede doelen kerstgeschenken wenst u niet enkel u collega’s en zakenrelaties een gelukkig Nieuwjaar, maar ook zieke en gehandicapte kinderen!

Vliegensvlug online kerstgeschenken sturen

 

Bij ons is kerstgeschenken sturen kinderspel. Je kiest je favoriete kerstgeschenk in onze webshop en klikt op ‘In winkelwagen’. Op het volgende scherm krijg je te zien wat je precies hebt besteld en kan je je bestelling controleren. Daarna klik je op ‘Ga door met uw bestelling’. Je vult je gegevens in en klikt tot slot op de knop ‘bestellen’. Daarna ontvang je een kopie van de bestelling in je mailbox. En binnen enkele dagen krijg je een orderbevestiging toegestuurd.

Bij het invullen van je bestelling geef je de gewenste afleverdatum aan. We houden zo veel mogelijk rekening met die datum zodat je kerstgeschenk tijdig wordt geleverd. Je merkt het, kerstgeschenken sturen bij Kerstpakketten.nl is een absolute aanrader.

 

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.