ONLINE KERSTPAKKETTEN KOPEN?
Vanaf 20 juni staat onze nieuwe collectie 2018 weer online.

BENT U NU AL OP ZOEK NAAR EEN ORIGINEEL IDEE VOOR UW KERSTPAKKET?
Bel ons of laat uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op!

Kerstgeschenken Personeel Bestellen

Wilt u uw klanten, medewerkers of partners verrassen en hen bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar? Dan zijn kerstgeschenken de ideale oplossing. Onze kerstgeschenken voor personeel zijn niet alleen origineel en leuk, ze zijn ook op-en-top genieten. Bovendien vormen ze de perfecte kers op de taart aan het einde van het jaar en brengen ze uw relaties ongetwijfeld in een feeststemming.

 

Kerstgeschenken voor uw personeel bestellen

Originele kerstgeschenken zijn dé manier bij uitstek om te scoren bij uw personeel en zakenrelaties. Daarvoor bent u bij Kerstpakketten.nl alvast aan het juiste adres. Over onze leuke kerstgeschenkenzal zelfs volgend jaar nog nagepraat worden! Wist u trouwens dat het perfect mogelijk is om kerstgeschenken op maat samen te stellen? U merkt het al: kerstgeschenken voor uw personeel bestellen, dat doet u het best bij Kerstpakketten.nl.

Kerstgeschenken fiscaal aftrekbaar in 2016?

Wilt u uw medewerkers op het einde van het jaar een plezier doen? Dan zijn kerstgeschenken ideaal. Het zijn originele en leuke cadeaus die zeker in de smaak vallen.

Maar er is meer. Kerstgeschenken zijn ook fiscaal aftrekbaar. Sinds begin 2016 is de nieuwe werkkostenregeling van kracht, waarmee u kerstgeschenken belastingvrij kunt schenken. Ze behoren namelijk tot de zogenaamde vrije ruimte: 1,2 procent van de totale loonsom die u kunt benutten om medewerkers onbelast te vergoeden. 

Kerstgeschenken personeel bestellen: Steun samen met Kerstpakketten.nl een goed doel

Indien je een van onze kerstgeschenken voor goede doelen koopt, steun je automatisch een goed doel. Kerstpaketten.nl steunt hiermee de organisaties Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele andere, door onze klant uitgekozen, organisaties. 5% van de totale aankoopwaarde van deze specifieke kerstgeschenken wordt automatisch doorgestort naar de desbetreffende organisatie.

De goede doelen die gesteund worden met deze kerstgeschenken zijn o.a. Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele door onze klant uitgekozen organisaties.Engageer je samen met Kerstpakketten.nl voor een goed doel!

De leukste kerstgeschenken voor uw personeel

Mooie kerstgeschenken voor uw personeel kopen, dat doet u het best bij Kerstpakketten.nl. Als grootste online leveranciers van kerstgeschenken voor personeel bieden we u een mooi en uitgebreid assortiment, dat bovendien perfect aan uw wensen kan aangepast worden. Ook bestellen gaat heel eenvoudig online en uiteraard assisteren we u ook met veel plezier offline om te komen tot de leukste kerstgeschenken voor uw personeel.

 

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.