Kerstgeschenken Particulieren Kopen

Wilt u uw klanten, medewerkers of partners verrassen en hen bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar? Dan zijn kerstgeschenken de ideale oplossing. Onze kerstgeschenken voor particulieren zijn niet alleen origineel en leuk, ze zijn ook op-en-top genieten. Bovendien vormen ze de perfecte kers op de taart aan het einde van het jaar en brengen ze uw relaties ongetwijfeld in een feeststemming.

Kerstgeschenken voor particulieren: een ongezien aanbod

Iedereen krijgt graag een cadeau. Ook in de bedrijfswereld worden er allerlei geschenken uitgedeeld. Kerstgeschenken voor particulieren kopen zijn de perfecte manier om positief in de kijker te komen en tegelijk je relaties in de watten te leggen. En daarvoor ben je bij Kerstpakketten.nl aan het juiste adres. Ons aanbod is ongezien en we hebben voor elk wat wils. Niet verwonderlijk als je weet dat we degrootste online leverancier zijn van kerstgeschenken (met 25 jaar ervaring in het vak!). Ons aanbod gaat van Italiaanse over luxueuze tot duurzame kerstgeschenken. En nog veel meer! In onze webshop kan je het allemaal zelf ontdekken.

Het fiscaal voordeel op kerstgeschenken in 2021

Als u kerstgeschenken aan uw medewerkers schenkt, geniet u een aanzienlijk belastingvoordeel. In 2016 waren er nog twee regelingen van kracht, maar daar is sinds januari 2016 verandering in gekomen. U moet nog enkel rekening houden met de nieuwe werkkostenregeling die alle wetten en regels bundelt rond de verschillende vergoedingen aan werknemers.

De vrije ruimte die u als bedrijf krijgt om uw medewerkers onbelast te vergoeden, bedraagt voortaan 1,2 procent van de totale fiscale loonsom. Kerstgeschenken behoren tot de vrije ruimte en kunt u dus belastingvrij aan uw medewerkers cadeau doen.

Kerstgeschenken particulieren kopen: Steun samen met Kerstpakketten.nl een goed doel

Indien je een van onze kerstgeschenken voor goede doelen koopt, steun je automatisch een goed doel. Kerstpaketten.nl steunt hiermee de organisaties Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele andere, door onze klant uitgekozen, organisaties. 5% van de totale aankoopwaarde van deze specifieke kerstgeschenken wordt automatisch doorgestort naar de desbetreffende organisatie.

De goede doelen die gesteund worden met deze kerstgeschenken zijn o.a. Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele door onze klant uitgekozen organisaties.Engageer je samen met Kerstpakketten.nl voor een goed doel!

Kerstgeschenken voor particulieren kopen in een vingerknip

Kerstgeschenken voor particulieren kopen doe je niet bij eender wie. Wil je zeker zijn van kwaliteit en een optimale dienst na verkoop? Kies dan voor Kerstpakketten.nl. Wij zijn een betrouwbare partner die klantgerichtheid hoog in het vaandel draagt. Bovendien hanteren wevlijmscherpe prijzen. Neem een kijkje in onze webshop en grasduin rustig in onze kerstgeschenken voor particulieren. Je vindt er vast en zeker je gading!

Nog vragen of extra info nodig? Neem dan contact met ons op. We staan je met plezier te woord!

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.