Kerstgeschenken Mannen Bezorgen

Bent u op zoek naar kerstgeschenken voor uw relaties, maar vindt u niet meteen iets origineels? Dan kan u uw zoektocht stopzetten. Met onze kerstgeschenken voor mannen scoort u gegarandeerd. Het zijn verrassende en leuke geschenken die uw klanten, medewerkers en business partners zeker weten te appreciëren. Ontdek het uitgebreide assortiment in onze webshop, maak u keuze en bestel vandaag nog!

 

Kerstgeschenken voor mannen bezorgen

Uw mannelijke werknemers of relaties eens goed in de watten leggen met gepaste kerstgeschenken, was nooit eenvoudiger. Bij Kerstpakketten.nl heeft u de keuze uit heel wat stoere kerstgeschenken voor mannen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bierpakket? Of misschien stelt u liever zelf een pakket samen met de nodige cadeaus en gadgets voor een onvergetelijke mannenavond? De keuze is helemaal aan u.

Kerstgeschenken fiscaal aftrekbaar in 2021?

Wilt u uw medewerkers op het einde van het jaar een plezier doen? Dan zijn kerstgeschenken ideaal. Het zijn originele en leuke cadeaus die zeker in de smaak vallen.

Maar er is meer. Kerstgeschenken zijn ook fiscaal aftrekbaar. Sinds begin 2016 is de nieuwe werkkostenregeling van kracht, waarmee u kerstgeschenken belastingvrij kunt schenken. Ze behoren namelijk tot de zogenaamde vrije ruimte: 1,2 procent van de totale loonsom die u kunt benutten om medewerkers onbelast te vergoeden. 

Kerstgeschenken mannen bezorgen: Draag je steentje bij en steun een goed doel met de kerstgeschenken van Kerstpakketten.nl

Indien je een van onze kerstgeschenken voor goede doelen koopt, steun je automatisch een goed doel. Kerstpaketten.nl steunt hiermee de organisaties Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele andere, door onze klant uitgekozen, organisaties. 5% van de totale aankoopwaarde van deze specifieke kerstgeschenken wordt automatisch doorgestort naar de desbetreffende organisatie.

De goede doelen die gesteund worden met deze kerstgeschenken zijn o.a. Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele door onze klant uitgekozen organisaties.Engageer je samen met Kerstpakketten.nl voor een goed doel!

De leukste kerstgeschenken voor mannen

Wie originele kerstgeschenken voor mannen wil bezorgen, moet bij Kerstpakketten.nl zijn. Als grootste online leverancier van kerstgeschenken is ons assortiment namelijk erg mooi en uitgebreid, en ook bestellingen plaatsen gaat heel eenvoudig. Indien u graag offline assistentie had bij het invullen van uw kerstgeschenken voor mannen, is dat uiteraard ook perfect mogelijk!

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.