Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

Kerstgeschenk Relaties

Uw relaties zijn het hele jaar door belangrijk voor uw bedrijfsvoering. Daar bent u ze heel dankbaar voor en waarschijnlijk wilt u deze dankbaarheid tonen. Hoe toepasselijk is het om dat te doen met Kerst. Bedank dat u met een kerstgeschenk relaties kunt versterken. Met een kerstgeschenk laat u uw waardering blijken aan al uw relaties, klanten, personeel of andere partijen die u wilt danken voor de samenwerking het afgelopen jaar. Sluit 2021 met een goed gevoel af met een kerstgeschenk voor relaties van Kerstpakketten.nl! Voor het gemak hebben we alle mogelijke kerstgeschenken opgedeeld in prijsklasses. Bepaal zelf de prijsklasse van uw kerstgeschenk en bestel eenvoudig online dé kerstgeschenken voor uw relaties.

 

 

We bieden u ook de mogelijkheid om ons geheel assortiment aan kerstgeschenken of kerstpakketten te bekijken. De kerstpakketten van 2021 zijn met zorg samengesteld door onze professionals. Bekijk ze online en bekijk welk kerstpakket of kerstgeschenk u wilt geven aan uw relaties.

Verras uw relaties met een kerstgeschenk

Een kerstgeschenk is ontstaan als blijk van waardering voor de werkzaamheden die de werknemer of de partner het afgelopen jaar heeft geleverd. Uit onderzoek is gebleken dat waardering ook het voornaamst is als het gaat om het geven van een kerstgeschenk. Of het nu gaat om een kerstgeschenk voor uw personeel, uw klanten, uw partners of al uw andere samenwerkende partijen, de blijk van waardering zorgt ervoor dat u 2021 met een goed gevoel kunt afsluiten en vooruit kunt kijken naar 2022. Kerstpakketten.nl speelt hierop in. Met een zeer gevarieerd assortiment kunt u te allen tijde verrassen met een kerstgeschenk. Naast diverse prijsklasses werken wij met thema's. Ieder thema is met zorg samengesteld waarbij per kerstpakket of kerstgeschenk is gekeken naar het onderwerp, de inhoud van het pakket, de kleursamenstelling, de prijs en de grootte van het geschenk. Zo kunt u aan iedereen een leuk en origineel kerstgeschenk geven.

Profiteer van de vele voordelen die Kerstpakketten.nl te bieden heeft. Als u op zoek bent naar maar één kerstgeschenk is dit zeker geen probleem. Ook bieden wij de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen. Vanaf 50 dezelfde kerstgeschenken kunt u bij ons geheel naar eigen wens en idee uw kerstgeschenk voor relaties samenstellen. Uw kerstgeschenken zijn te bestellen tot en met donderdag 20 december 12:00 uur. Wij zorgen er vervolgens voor dat ze vóór Kerst geleverd worden op de locatie naar keuze. Met betrekking tot de kwaliteit van de producten geven wij kwaliteitsgarantie. Mocht een artikel kapot zijn of niet naar behoren functioneren, dan wordt het in overleg zo spoedig mogelijk vervangen of geruild. Zo kan iedereen met een goed gevoel het jaar afsluiten en genieten van de feestdagen.

 

Maak als bedrijf indruk met een kerstgeschenk

Zoals eerder gesteld is een kerstgeschenk voornamelijk een blijk van waardering. Daarnaast kunt u ook indruk maken met een kerstgeschenk. Het thema kernwaarden sluit daar helemaal bij aan. De kerstgeschenken binnen dit thema vertalen de waardering in diverse artikelen binnen het pakket. De unieke artikelen zijn voorzien van teksten of hebben een bepaalde inhoud waaruit uw waardering zal blijken. Vindt u het perfecte kerstgeschenk voor uw relaties waarin de samenwerking nader beschreven wordt? Wij helpen u hier graag bij. Alles om ook in 2022 de samenwerking te continueren en te verbeteren waar mogelijk. Een kerstgeschenk versterkt deze gedachte. Daarnaast kunt u het ook informeel houden met een drankpakket als kerstgeschenk.

Een bierpakket als kerstgeschenk

Veel mannen, maar ook vrouwen, kunnen het waarderen wanneer ze met Kerst een bierpakket als geschenk krijgen. Of het nu gaat om uw eigen personeel of uw relaties, een bierpakket is een persoonlijk kerstgeschenk. Daarnaast is Kerstmis toch wel hét moment om samen te genieten van een biertje. Onze bierpakketten bestaan uit diverse bieren, waaronder speciaalbieren, van topmerken. Sommige pakketten bevatten een toepasselijk glas of zijn voorzien van een mooie verpakking. Welke relatie is een bierliefhebber en kunt u hiermee blij maken?

Goede wijn mag niet ontbreken met Kerst

Een biertje en een wijntje, beide dranken mogen niet ontbreken met Kerst. Daarom hebben wij heel zorgvuldig wijnpakketten samengesteld bestaande uit kwalitatieve wijnen. Is uw relaties een rode wijndrinker, of toch meer een rosé of witte wijndrinker? Ongeacht de smaak hebben wij in diverse prijsklasses voor iedereen een geschikt wijnpakket als kerstgeschenk. Proost op de fijne samenwerking van afgelopen jaar en op naar een succesvol 2022!

Laat de champagne maar knallen

Knallend het nieuwe jaar in met uw relaties? Iedereen wordt vrolijk van een goede champagne. Gaat u dit samen vieren met uw relaties of wilt u hier vast op proosten? Bestel dan een van de champagnepakketten van Kerstpakketten.nl als kerstgeschenk. Van een exclusieve champagne tot een goedkopere champagne, ons assortiment voorziet in alle smaken. Bepaal de prijs van uw geschenk en laat de champagne maar knallen tijdens Kerst of Oud en Nieuw.

Weet u niet zeker of de man of vrouw in kwestie een bier-, wijn- of champagnedrinker is en durft u het risico niet te nemen? Geen probleem, wij denken met u mee. Zo hebben we kerstgeschenken voor mannen en kerstgeschenken voor vrouwen samengesteld die uw twijfels kunnen doen afnemen. Een kerstgeschenk dat bijna altijd gewaardeerd wordt is een Rituals kerstgeschenk. Zowel vrouwen als mannen worden vrolijk van de verzorgingsproducten van Rituals. Maak met uw bedrijf indruk en laat uw relaties genieten met de kerstgeschenken van Kerstpakketten.nl!

Bestel online hét kerstgeschenk voor uw relaties

Indien u er uit bent met welk origineel kerstgeschenk u uw relaties gelukkig wilt maken, dan is het tijd om de bestelling en bezorging in orde te maken. Een bestelling loopt via de webshop, tenzij u afspraken heeft gemaakt met één van onze specialisten. De bestelling is compleet als hij, zo lang de voorraad strekt en vóór donderdag 20 december 12:00 uur is besteld, volledig is ingevuld met contactgegevens en de betaling online is verricht of op factuurbasis. Bij een orderbedrag vanaf €750,- excl. btw kunt u de keuze maken om te bestellen op factuurbasis. Daarvoor hebben wij uw KvK-nummer nodig. Uw bedrijf wordt vervolgens door ons getoetst op verschillende zaken. Op basis daarvan wordt bepaald of wij op factuurbasis mogen leveren. Kerstpakketten.nl zorgt ervoor dat de kerstattenties voor uw relaties met zorg geleverd worden en vóór Kerst geleverd worden. Dit gebeurt door middel van professionele bezorging. Onze partner heeft een modern Track en Trace systeem, zodat u precies kunt zien waar de bestelling precies is en wanneer deze geleverd gaat worden. Ook kunt u een tijdvak uitkiezen.

Nog één keer alle kerstpakketten van Kerstpakketten zien? Klik dan snel verder en kies uw origineel kerstgeschenk voor uw relaties uit!

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.