Veiligheidswaarschuwing Pretzels XXXL 3 smaken 150 gram (sesam-allergie).  Lees verder

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

 

Kerstcadeaus Particulieren Bestellen

De eindejaarsperiode is hét moment om uw relaties te bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar en hen het allerbeste te wensen voor het komende jaar. Om uw waardering te uiten voor uw klanten, partners of medewerkers zijn kerstcadeaus ideaal. Het zijn leuke en verrassende geschenken waar mensen echt iets aan hebben. Bij Kerstpakketten.nl hebben we een uitgebreid assortiment in de aanbieding. Bestel vandaag nog uw kerstcadeaus voor particulieren en laat uw relaties volop genieten.

 

Originele kerstcadeaus voor particulieren

Iedereen krijgt graag een cadeau. Ook in de bedrijfswereld worden er allerlei geschenken uitgedeeld. Kerstcadeaus voor particulieren bestellen zijn de perfecte manier om positief in de kijker te komen en tegelijk je relaties in de watten te leggen. En daarvoor ben je bij Kerstpakketten.nl aan het juiste adres. Ons aanbod is ongezien en we hebben voor elk wat wils. Niet verwonderlijk als je weet dat we de grootste online leverancier zijn van kerstcadeaus (met 25 jaar ervaring in het vak!). Ons aanbod gaat van Italiaanse over luxueuze tot duurzame kerstcadeaus. En nog veel meer! In onze webshop kan je het allemaal zelf ontdekken.

Het fiscaal voordeel op kerstcadeaus in 2021

Bent u op zoek naar een manier om uw medewerkers een extraatje te gunnen? Dan zijn kerstcadeaus ideaal. Het zijn leuke en originele geschenken die zeker in de smaak vallen. Bovendien zijn kerstcadeaus ook fiscaal aftrekbaar.

Dankzij de nieuwe werkkostenregeling, die sinds begin 2016 van kracht is, kunt u kerstcadeaus belastingvrij schenken. Ze behoren namelijk tot de zogenaamde vrije ruimte die u kunt benutten om medewerkers onbelast te vergoeden. Het percentage bedraagt voortaan 1,2 procent van de totale fiscale loonsom
 

Kerstcadeaus particulieren bestellen: al gedacht aan een goed doel?

De feestdagen staan in teken van delen, mededogen en harmonie. Dit zijn we bij Kerstpakketten.nl niet uit het oog verloren. Daarom draag je bij Kerstpakketten.nl bij elke bestelling sowieso een steentje bij voor een goed doel. Daarnaast zijn er ook 'goede doelen kerstcadeaus', specifiek opgesteld voor het steunen van een goed doel. 5% van de aankoopwaarde van deze kerstcadeaus wordt automatisch gedoneerd aan het desbetreffende goed doel.

Benieuwd welke goede doelen gesteund worden bij Kerstpakketten.nl? Vandaag genieten Ronald McDonald Kinderfonds, Make-a-Wish en enkele door de klant uitgekozen organisaties van onze steun! Draag je steentje bij en bestel je kerstcadeaus bij Kerstpakketten.nl.

Kerstcadeaus voor particulieren: snel en eenvoudig bestellen

Hoe moet je je kerstcadeaus voor particulieren bestellen? Je surft naar onze webshop, kiest je favoriete kerstcadeaus en rond je bestelling af. Bij het invullen van het bestelformulier kan je de gewenste afleverdatum invullen, waarmee we zo veel mogelijk rekening houden. De levertermijn bedraagt minimaal vier weken.

Heb je nog vragen of wil je extra informatie? Dan kan je altijd contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.