Eindejaarsgeschenken Leerdam

Kerstpakketten.nl is een online shop waar u een ruime keuze aan eindejaarsgeschenken vindt. Zodra u een bestelling hebt geplaatst, zorgen wij voor de levering. Wij bezorgen de producten op het adres dat u ingeeft en leveren in heel Nederland. Ook als uw bedrijf in Leerdam is gevestigd, kan u perfect bij ons eindejaarsgeschenken . Op die manier kan u uw klanten, medewerkers en business partners op het eind van het jaar een leuk en origineel geschenk geven.

 

Een origineel en verrassend aanbod eindejaarsgeschenken

Is uw bedrijf in Leerdam gevestigd? Ook dan kan u van ons uitzonderlijk aanbod profiteren. Wij hebben verschillende soorten eindejaarsgeschenken in de aanbieding: luxueuze, Italiaanse, duurzame, voor goede doelen, … Heeft u een groot of klein budget? Ook daarop spelen we in. We hanteren namelijk verschillende prijzen zodat u zeker uw gading vindt in ons assortiment.

Het belastingvoordeel op uw eindejaarsgeschenken in 2016

Wilt u uw medewerkers op het einde van het jaar een plezier doen? Dan zijn eindejaarsgeschenken ideaal. Het zijn originele en leuke cadeaus die zeker in de smaak vallen.

Maar er is meer. Eindejaarsgeschenken zijn ook fiscaal aftrekbaar. Sinds begin 2016 is de nieuwe werkkostenregeling van kracht, waarmee u eindejaarsgeschenken belastingvrij kunt schenken. Ze behoren namelijk tot de zogenaamde vrije ruimte: 1,2 procent van de totale loonsom die u kunt benutten om medewerkers onbelast te vergoeden. 

Eindejaarsgeschenken leerdam: al gedacht aan een goed doel?

Indien je een van onze eindejaarsgeschenken voor goede doelen koopt, steun je automatisch een goed doel. Kerstpaketten.nl steunt hiermee de organisaties Ronald McDonald Kinderfonds, KiKa, Make-a-Wish, Natuurmonumenten en enkele andere, door onze klant uitgekozen, organisaties. 5% van de totale aankoopwaarde van deze specifieke eindejaarsgeschenken wordt automatisch doorgestort naar de desbetreffende organisatie.

De goede doelen die gesteund worden met deze eindejaarsgeschenken zijn o.a. Ronald McDonald Kinderfonds, KiKa, Make-a-Wish, Natuurmonumenten en enkele door onze klant uitgekozen organisaties.Engageer je samen met Kerstpakketten.nl voor een goed doel!

Eindejaarsgeschenken in Leerdam? Gratis levering vanaf 500 euro (exclusief btw)

Eindejaarsgeschenken bestellen in onze webshop is eenvoudig en 100% veilig. Zodra u uw keuze in onze webshop hebt gemaakt, betaalt u online en wordt uw bestelling klaargemaakt. Voor eindejaarsgeschenken vanaf 500 euro (exclusief btw) betaalt u trouwens geen verzendkosten. Benieuwd? Neem snel een kijkje in onze webshop, kies uw favoriete eindejaarsgeschenken en bestel online!

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.