Advies nodig? Bel 088-5010444

Welkom bij Kerstpakketten.nl

Eigen Keuze Concept

Hoe werkt het?
Met KerstcadeauKiezen kiezen uw medewerkers zelf online hun kerstcadeau! U overhandigt de cadeauvouchers aan uw medewerkers. Op de cadeauvoucher staat een unieke bestelcode waarmee uw medewerkers toegang krijgen tot de cadeaushop van KerstcadeauKiezen. In de cadeaushop wordt een compleet assortiment aan cadeaus gepresenteerd. Ruime keuze en voor ieder wat wils! Om het allemaal een stukje persoonlijker te maken, wordt uw bedrijfslogo op de website geplaatst en kunt u uw medewerkers verwelkomen middels een persoonlijke kerstgroet.

Ruim 1000 cadeaus!
Ons assortiment bestaat uit cadeaus van hoge kwaliteit. Afhankelijk van het door u gekozen budget, plaatsen wij een ruim assortiment aan cadeaus in de cadeaushop. Alle cadeaus zijn onderverdeeld in verschillende categorieën en prijscategorieën. Zo hebben uw medewerkers keuze uit cadeaus van A-merken, zoals Rituals, Princess, Trust, Medisana en Xtorm. Naast de vele A-merk producten biedt ons assortiment ook keuze uit belevenissen, cadeau cards, goede doelen, wijn & spijs of één van de complete kerstpakketten die ook dit jaar weer met veel zorg zijn samengesteld.

Bestellen

Via deze website kunt u eenvoudig de cadeauvouchers tot en met een waarde van € 70,- bestellen. Heeft u een hoger budget beschikbaar? Neem dan contact met ons op om de bestelling in orde te maken. De cadeauvouchers zijn leverbaar vanaf 7 december 2017 en te verzilveren tot en met 30 september 2018.

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Online keuzegeschenk KerstcadeauKiezen

Budget
KerstcadeauKiezen is al beschikbaar vanaf € 20,- (all-in) en met stappen van € 5,- te verhogen tot ieder gewenst budget. Het door u gekozen bedrag wordt omgezet in punten waarmee uw medewerkers één of meerdere cadeaus kunnen uitzoeken. Komen ze een aantal punten tekort? Dan kunnen ze het resterende bedrag gemakkelijk via iDeal bijbetalen.

Daarom KerstcadeauKiezen

  • Uw medewerkers kiezen zelf online een cadeau
  • Keuze uit ruim 1000 cadeaus
  • Kwaliteit voor ieder budget
  • Levering cadeaus binnen 48 uur
  • Uw medewerkers tevreden, u tevreden

 

Laden, even geduld... Laden, even geduld...