Een kerstpakket wordt door werkgevers steeds meer gezien als kans om onderscheidend te zijn. Deze kans kan je benutten om werknemers te stimuleren langer en gemotiveerder voor je onderneming te werken. Met meer dan 500 samengestelde kerstpakketten is dit natuurlijk al mogelijk. Maar… ga je nog een stapje verder dan stel je zelf een kerstpakket samen met keuze uit méér dan 4.000 (!) producten.

 

Keuzes maken

Door ons ruime aanbod van producten is het natuurlijk lastig om hét perfecte kerstpakket van 2019 samen te stellen. Zeker in de drukke decembermaand heb je hier natuurlijk weinig tijd voor, daarom helpen wij je hier graag mee! Breng een bezoek aan onze showroom en onze verkoopadviseur helpt je met selecteren van de juiste producten voor hét perfect samengestelde kerstpakket.

Maak het persoonlijk

Aansluitend op de kerstpakkettentrends van 2019 is het belangrijk dat je een kerstpakket een persoonlijke touch meegeeft. Zo toon je éxtra waardering aan je medewerkers of relaties voor het afgelopen jaar. Voeg bijvoorbeeld zelfgekozen Rituals producten toe aan je kerstpakket die zowel bij mannen als vrouwen enorm populair zijn!

Particulier kerstpakket samenstellen? Bij een minimale afname van 50 dezelfde kerstpakketten is dit mogelijk!

Thema’s, trends en prijs

Hoe begin je met het selecteren van producten uit een aanbod van méér dan 4.000 producten? Kijk naar welke thema’s relevant zijn voor jouw bedrijf en op welke trends je wilt inspelen. Filteren op prijs kan natuurlijk ook, zodat je het kerstpakket samenstelt van een passend budget. Bekijk vervolgens de producten die in relevante kerstpakketten zitten en selecteer deze voor het door jouw samengestelde kerstpakket van 2019.

Levering en transport

De levering van samengestelde kerstpakketten zijn tegen scherpe transportkosten (afhankelijk van het aantal bestelde pakketten) zodat jij het maximale uit je kerstpakket kan halen. Een verpakking die 100% feestelijkheid uitstraalt in een kerstdoos (of anders aangegeven) zorgt ervoor dat je al enthousiast bent vóór je het kerstpakket geopend hebt. Bij een orderwaarde boven de €500,- excl. BTW reken wij geen transportkosten voor je samengestelde kerstpakketten.

Afspraak maken

Voordat je onze showroom bezoek om samen met een adviseur hét kerstpakket van 2019 samen te stellen kan je mailen of bellen om een afspraak te plannen. Dan kunnen wij in onze showroom in Uden voor advies op maat zorgen. Ook kan je online een van onze kerstpakketten experts online kerstpakketten op maat samen laten stellen.

Laat je alvast inspireren door onze samengestelde kerstpakketten op onze inspiratie pagina.