Heeft u er al wel eens over nagedacht bij de keuze van uw eindejaarsgeschenk om juist voor een kerstpakket te kiezen dat verbonden is aan een goed doel? Bij de keuze van een van de goed doel-pakketten van www.kerstpakketten.nl snijdt het mes aan 2 kanten: uw medewerkers krijgen een fantastisch geschenk en waarderen uw maatschappelijke betrokkenheid, de stichting van het betreffende goede doel ontvangt maar liefst 5% van de totale opbrengst van ‘hun’ verkochte kerstpakketten. Over een win-win situatie gesproken…. Dit zijn de goede doelen waaruit u bij kerstpakketten.nl kunt kiezen:

Ronald McDonald Kinderfonds

Als je kind ziek is, wil je als ouder zo dicht mogelijk in de buurt zijn. Je wilt binnen een paar minuten aan de rand van het bed staan als je kind je nodig heeft. Daarom zijn er de Ronald McDonald Huizen en heeft een ziek kind altijd z’n ouders dichtbij Voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Zo’n goed doel steun je toch graag?!

Kerstpakket Niet alleen om mee te sporten (foto)

 

Make-a-wish

Ieder kind wil kind zijn. Ook kinderen met een levensbedreigende ziekte. Make-A-Wish Nederland, voorheen Doe Een Wens, bestaat al sinds 1989 en vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Kiest u dit jaar voor een kerstpakket dat aan dit fantastische doel gekoppeld is, dan gaat 5% van het bedrag rechtstreeks naar deze stichting.

Kerstpakket Overzichtelijk

 

KiKa Kinderen Kankervrij

Helaas zijn er ook in Nederland te veel kinderen met kanker. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting. Als u een goed doel-pakket van KiKa koopt, steunt u hun fantastische werk!

Kerstpakket Knuffeldeken