Een duidelijke trend de laatste jaren is de opkomst van de wellness. Na een hectische dag op het werk, kiezen we graag voor het optimaal ontspannen. Ontspannen in de vorm van bewust eten, bewegen en verschillende lichaamsbehandelingen. Zowel in gespecialiseerde luxe wellnessresorts als thuis. Wellness is een nieuwe lifestyle: nog nooit waren verzorgingsrituelen en spa-kuren zó populair.

Kerstpakketten.nl heeft dit jaar een groot aantal, zeer gevarieerde wellnesspakketten samengesteld. Van gerenommeerde merken als Therme, Rituals en Vogue. Voor hem en haar.

Therme

Therme combineert de rijke inspiratie van de natuur met de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van huidverzorging. Dit leidt tot hoogwaardige producten, waarmee iedere vrouw zichzelf optimaal kan verzorgen en verwennen.

De producten van Therme ruiken heerlijk, voelen zijdezacht, verzorgen de huid intensief en zijn een genot voor alle zintuigen. Therme staat voor een moment van ontspanning. Je hebt een drukke dag gehad en ’s avonds verlang je naar een momentje rust. Met Therme creëer je in een handomdraai een gevoel van rust en ontspanning in je eigen badkamer.

Wellnesspakket Saigon pink lotus 

Rituals

Rituals vertaalt de wijsheid van eeuwenoude oosterse tradities naar het leven van nu. Met een unieke collectie bath-, body- en home-producten worden de dagelijkse routines bijzondere geluksmomenten. Elk product heeft een eigen verhaal, een zogenaamd ritueel. In onze collectie wellnesspakketten vind je onder andere de volgende rituelen terug: Refreshing Rituals, Energising Rituals, Relaxing Rituals.

Wellnesspakket revitalizing ritual

Vogue

Vogue staat bekend om de producten met heerlijke parfumering voor elke dag. De basisproducten van Vogue bestaan uit een heerlijke en effectieve Parfum Deodorant en Parfum Douchegel. VOGUE Women heeft als doel: Pure luxe… voor elke dag! En uiteraard ook voor iedereen. VOGUE Men is echt ‘for men only’! Heerlijke parfum deodorant & douchegel waarmee een eigen statement kan worden gemaakt.

Wellnesspakket Vogue men assorti