Een van de trends die Nederland momenteel overspoelt is gezond en vers eten. De opkomst van de maaltijdboxen vol met verse ingrediënten is dan ook bijna niet te stuiten. De leveranciers schieten als paddenstoelen uit de grond. Natuurlijk speelt www.kerstpakketten.nl ook in op deze trend. Want juist met de feestdagen is zo’n verspakket een uitkomst.

Wat zullen uw relaties en medewerkers blij zijn dat ze niet zelf de overvolle speciaalzaken hoeven af te struinen om de exclusieve ingrediënten voor hun kerstdiner bij elkaar te krijgen. Dat hebben wij al voor ze gedaan. Hen rest alleen nog het samen koken en genieten.

Vis

Vis doet het altijd goed bij een kerstdiner. Zoals bijvoorbeeld zalm. Smaakvol, feestelijk en op heel veel verschillende manieren te bereiden. In onze collectie vindt u verspakketten met zowel verse als gerookte zalm. Daarmee creëer je eenvoudig heerlijke borrelhapjes, voorgerechten en hoofdgerechten. De verspakketten met vis zijn er in verschillende prijsklassen. Binnen elk budget is wel een passend pakket te vinden. Hieronder geven we alvast een paar smakelijke voorbeelden.

Verspakket Bunschoten

Verspakket Gravad Lachs

Verspakket Spakenburg (foto)

Vlees

Prachtige beenhammen, mooie stukken kalfsvlees, exclusief rundsvlees. Maar ook diverse gevarieerde gourmetschotels. De kwaliteit van het vlees in onze verspakketten is subliem. Daarmee wordt elke kerstdiner een succes!

Verspakket Gourmet Luxe

Verspakket Dungesneden runderrollade

Verspakket Serranoham

Divers

Naast de overheerlijke vlees- en vis verspakketten hebben we in ons assortiment ook nog andere  soorten pakketten samengesteld. Wat te denken bijvoorbeeld van de verspakketten Borrelplateau en Kaasplan'. Ontdek ook wat daar allemaal in zit. Het water zal u in de mond lopen.....

Verspakket Borrelplateau

Verspakket Kaasplank

Na aankomst van de pakketten garanderen wij dat de vis- en versproducten 10 dagen houdbaar zijn, mits gekoeld bewaard. In de diepvries is dit tenminste 3 maanden.